Random shit og skolebilde

Waah, kjeder meg. Skulle egentlig hatt tysk nå, men læreren stakk til Sverige, så vi fikk fri. 8D Det er jo kult da. Men, hva skal man finne på? Jeg kan stikke hjem og sove. Neida, skal ikke det~ Har ingen anelse om hva jeg skal blogge om akkurat nå, og da blir det bare noe random shit. Jeg holder på å tegne Emil da, snart ferdig med tegninga. Lalala, what to do? 

Btw, så får jeg ny data! 8D En stasjonær en, så kan jeg spilleee. Og kjøpe meg skyrim, så blir Guro glad. Har ikke hatt stasjonær data siden jeg var 5 år ellerno, men jeg husker den fortsatt. Blir gøy å få en ny c: Funfunfun, yey! 

Men ja, dette her ble veldig kort og random og teit, og nå skal jeg tegne. Blogger senere idag eller imorgen eller om en måned, I dunno. 

Klassa c:


..Og skolebildet mitt, heheh.

-Hva gjør du?
~Veronica~ 

Én kommentar

xxblackvillyxx

05.10.2012 kl.16:01

jeg har høst ferie og slapper av :P ^^

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv. Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt! (: Trommer - jenter - gutter - snowboarding - Russland - lilla - venner - musikk - fotografering - shopping - tegne - skrive - katter - plussplusspluss <3 Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits