Life goes on

blir et kort innlegg, bare for å fortelle at jeg lever enda, liksom~ Har hatt null blogglyst i det siste, går bare og venter på at den skal komme tilbake. Følte plutselig for å blogge nå, men jeg vet ikke om det er engangstilfelle eller ikke, hahah^^ Har skjedd en del siden sist, så jeg bare oppsummerer litt kort:

Vi har fått skole-pc, og min er kaputt allerede! Hahah, jeg er så flink. Det som skjedde, er at Miriam smalt igjen døra til rommet mitt så hardt at et par kattefigurer datt ned fra ei hylle på pc-en. Såe, harddisken røyk, måtte levere inn dataen idag. Får den igjen imorgen antakeligvis, og da er den helt tom. Blir som å få en ny data igjen, høhø~ Egentlig bra at det skjedde såpass tidlig på året, for jeg har ikke rukket å lagre så mye viktig på den. Uansett, slipper å betale, så da går det greit! 8D

Prosjektet vi holder på med nå, er sånn prikketegning. Det er faktisk ganske gøy, er snart ferdig. Jeg tegner(prikker) en kattepus og ei mus, er ganske fornøyd. Mangler bare å gjøre svartfargen sterkere på noen steder, og skyggelegge litt n stuff. Vi skal lage 5 eller 6 tegninger iløpet av hele prosjektet, og dem skal henges opp på Rialto. Litt tuft, da c:

Jeg har blitt totalt avhengig av Katzenjammer! Gikk rundt på skola og hadde sangene dems på hjernen i hele dag, så nå har jeg akkurat lagt dem inn på mobilen, så jeg kan høre på dem også. 8D Lenge siden jeg har hatt så dilla på et band, og jeg tror at grunnen for at jeg liker dem så godt, er fordi tekstene faktisk gir mening. Akkurat som med kjære Rise Against sine tekster. Og Mindless Self Indulgence, hahah~ Bare så dere vet hva jeg snakker om, så tar jeg med en sang av Katzenjammer^^

Katzenjammer- A bar in Amsterdam

Jeg er fullt og helt klar over at mange synes at dette er sær musikk, og det syntes jeg også, før jeg ble avhengig. Men, av en eller annen grunn, så synes jeg at tekstene gir mening. Yah. 

Jeg er så utrolig utslitt etter denne dagen her, og jeg har mine grunner. Orker ikke å sitte oppe lengre, orker ikke tenke. Har tenkt nok idag, og det eneste jeg har kommet fram til, er at livet er hardt og utrolig forvirrende. Glad jeg starter sent imorgen, så jeg får sovet ut litt, for det trenger jeg akkurat nå.. Håper at blogglysta varer en stund, føler meg som en dårlig blogger, når jeg ikke klarer å legge ut innlegg jevnt~ Nattaa, folkens!

Har ikke giddet å tatt noen nye egobilder siden sist, så dere får leve med dette~

-Hva synes du om Katzenjammer?
~Veronica~

2 kommentarer

Eskil

06.09.2012 kl.18:06

Har du innsett livet er hardt, forvirendende og gjerne litt urettferdig,

så har du innsett mye her i livet:D da vil du klare deg gjennom det meste;)

emocorelife

06.09.2012 kl.20:16

Eskil: Ya, flinke meg :D Håper det da, jaa (:

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv. Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt! (: Trommer - jenter - gutter - snowboarding - Russland - lilla - venner - musikk - fotografering - shopping - tegne - skrive - katter - plussplusspluss <3 Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits