Pussy Riot- Fengslet uten grunn!

Jeg blir så provosert i Pussy Riot-saken. Altså, jeg blir provosert av regjeringen i Russland, som har satt de 3 band-medlemmene i 2 års fengsel. De er mødre, for fuck sake! (Og de er awesome. 8D) Dessuten, har de heller ikke gjort noe galt, alt er bare så fucked up i Russland nå. Det eneste de har gjort er å gjøre opprør mot katedralen og Putin, de er blitt beskyldt for homopropoganda og opprørsvirksomhet. Og vet dere hva? Dem har helt rett i det dem synger om! Jeg støtter dem, oppspillet de gjorde i den katedralen var for en god sak. De er ikke alene om meningene sine, de mente ikke noe vondt med det de gjorde. Eneste forskjellen er at de gjorde noe med meningene sine! De tør å stå opp for det de mener, selv med Putins strenge regime. De ønsker et bedre Russland, og jeg tviler på at de er de eneste som ønsker det. Russland slår hardere og hardere ned på kritikk, menneskerettighetsaktivister blir truet. 

Som det blir skrevet i denne artikkelen: "Det småbarnsmødrene Nadezhda Tolokonnikova (22) og Maria Alekhina (24), og LHBT-aktivisten Yekaterina Samutsevich (30) har gjort er ingen forbrytelse. Dommen derimot - er et brudd på grunnleggende menneskerettigheter. Det som skjer i Russland er svært alvorlig." Menneskerettighetene er ikke helt som de skal, tydeligvis. Jeg trodde ærlig talt at Russland var bedre enn som så. 

Jeg leste også at det nå er bestemt at homoparader skal være fobudt i Russlands hovedstad de neste 100 årene. Grunnlaget de har for å sette denne loven, er at de frykter at barn og "normale" familier vil bli ødelagt av homoseksuelle. Bullshit! Tror dette må være noe av det tåpeligste jeg har hørt på lenge, både barn og voksne trenger å se at begrepet normalt ikke nødvendigvis må inneholde mor, far og barn. Ting er mye mer normalt og vanlig enn folk tror! 

Pussy Riot- Punk Prayer. Opprøret mot katedralen og Putin~


-Hva er dine meninger rundt denne saken?
-Hva synes du om parade-forbudet?
~Veronica~ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv. Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt! (: Trommer - jenter - gutter - snowboarding - Russland - lilla - venner - musikk - fotografering - shopping - tegne - skrive - katter - plussplusspluss <3 Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits