På eventyr i bygda og burn og sånt. (:

Hvis du ikke kjenner noen som går til nærmeste åpne butikk på kvelden, bare fordi man er avhengig av en ting, så gjør du det nå. Jeg fant ut at jeg bare måtte ha burn, så da stakk jeg og kjøpte meg det. På tur opp igjen, så møtte jeg på Hege, og da ble jeg med og gikk tur med hunden hennes tilbake til bygda, heh^_^ Godt å treffe venner igjen, har ikke truffet noen på... Lenge. Såe ja, godt å bare ha noen å prate med, egentlig. Når vi gikk opp igjen fra bygda, så støtte vi på en full gubbe. Alltid like gøy, heheheh. ((:

Kan tenke meg at du sitter og tenker: "Yeah, cool story bro!" Men, jeg har ikke noe annet å blogge om akkurat nå. Jeg gjør stort sett ikke noe annet om dagen, enn å bare flaffe rundt og sove og ikke gjøre noen ting. Jo! Inatt, eller forrige natt, så så jeg Fish Tank. Likte den c: Tenkte å se en eller annen film ikveld også, kanskje Fatso, har ikke helt bestemt meg enda. Siden jeg har burn nå, så må jeg vel kanskje ha noe å bruke nattetimene på? 

Btw, holdt på å glemme en ting! Jeg har malt idag, følte at rommet mitt trengte en liten forandring~ Så, da gjorde jeg noe med det :)

Anarkisme FTW<3

Håper den andre, store dataen min blir reparert snart, så jeg kan game. Har flere spill som jeg ikke har fått prøvd enda, fordi mini-pcen min som jeg bruker ikke takler dem :c Men ja, om jeg skal nevne noen av spillene som står på hylla, så er det blant annet Silent Hill: Homecoming, Far Cry 2, Red Alert 3(love it<3), og noen flere command and conquer-spill. Spillene i den serien er så utrolig awesome, klar vinner hos meg, iallefall! Jeg har spilt spillene siden jeg var imellom 7-9 år, sett på siden 5-6 år ellerno, og så er det 15 år, heh. Ikke det at jeg skjønner helt hvorfor, siden spillet egentlig ikke er så voldelig. Nok om det (:

På søndag så skal jeg i bursdag til Julia, blir kos å møte gjengen igjen<3 Men nå, akkurat nå, så skal jeg bare sitte og glo og drikke burn. Så det så!

Just me and my dear, sitting alone in my room. <3
Vi kjenner vel alle til de perfekte bildene man får av mobilkameraet?

-Er du avhengig av noe?
-Hvilke spill har du?
~Veronica~

Én kommentar

så fin blogg!:D

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits