Rock, paper, scissor- It's your decision.

Etter 2 herlige uker hos pappa, så er jeg hjemme igjen. (: Tror det kjære trommesettet mitt har savnet meg, for jeg har iallefall savnet det. En ting er helt sikkert; Det var godt å kunne slå løs på det igjen! Det er veeldig lenge siden sist, har nesten ikke spilt i hele sommer.
Idag har jeg brukt dagen på å rydde rommet. Ikke alltid like gøy, men det må jo gjøres. Men, når man har høy musikk og sol fra vinduet så går det jo rimelig fort.

Når jeg fikk facebook, så drev jeg endel med alle de spillene som er der, u know. Så gikk jeg lei en ganske lang periode, men nå har det dukket opp et spill som faktisk har klart å fange interessen min igjen; The Ville! Det er ganske gøy når man først har begynt, heh. Så, om det er noen fler som spiller det, tell me! :) Så kan vi bli bestevenner. 8D

Jeg begynner å glede meg ganske til skola starter, ferien føles litt lang iblant. Jeg er spent på hvordan det blir på videregående, jeg er ganske sikker på at det blir noe helt annet enn ungdomsskolen. Har hørt mange har sagt det, iallefall. Nye valg, nye folk å forholde seg til, og ny skole, ikke minst. 

Forresten, gotta tell ya: Jeg har et nytt favorittband nå for tiden: The Killers c': Dem er herlige, så absolutt! 


The Killers- When you were young

Åh, en annen sang dere bare måå høre! Riktignok, så er den ikke fra The Killers, men fra Katzenjammer, høhø^^


Katzenjammer- Rock, paper, scissor

Teksten til den sangen- So true! Blir så inspirert av å høre den. I utgangspunktet så hadde jeg ikke noe særlig blogglyst, men fikk lyst til å blogge da jeg hørte denne. Det er ett eller annet med den, klarer bare ikke å forklare hva~ Den gir liksom mening, rock, paper or scissor? Det er ditt valg, du må velge hva du vil gjøre med livet ditt. Du må velge en vei, eller skape din egen. Skjønner hva jeg mener?

Ogogogog, spørsmålsrunden min går ut på fredag. Det er bare å fortsette å spørre, hittil så kommer jeg til å svare på alt c: -Spørsmålsrunden-

Har egentlig ikke noe spesielt bilde å bruke nuh, og kameraet på dataen min er klikk :c Nå skal jeg kanskje legge ut topp 10-liste på den andre bloggen, og lese noen andre blogger~

-Hva er favorittbandet ditt?
~Veronica~ 

10 kommentarer

cathexx

08.08.2012 kl.22:50

spiller du trommer!??! :O AWESOME!! O:

Favorittbandet mitt.. for tiden.. siden jeg ALLTID bytter.. er mayday parade ^^

emocorelife

08.08.2012 kl.23:02

cathexx: Jah^^ :DD
Ehehheh, bytter hele tiden jeg også, så får se hvor lenge The Killers varer c:

Mihna

09.08.2012 kl.05:57

Åh, The Killers er dritbra! Elsker Mr. Brightside :) Favorittbandet mitt er Green Day!

emocorelife

09.08.2012 kl.13:02

Mihna: Ja, Mr. Brightside er bra^^ Aww, Greenday er awesome, da :'D

Kpopbeast ~ Tasuke-chan

09.08.2012 kl.13:59

Hva handler fb spillet om?

emocorelife

09.08.2012 kl.15:50

Kpopbeast ~ Tasuke: Du skal bygge opp ditt eget hus, eller ordne det slik du vil ha det. Du må bli venn med naboene dine, gjøre ulike oppgaver n stuff. Ganske gøy (:

Kpopbeast ~ Tasuke-chan

09.08.2012 kl.19:52

Cool! jeg skal få meg The ville idag :3

emocorelife

09.08.2012 kl.23:00

Kpopbeast ~ Tasuke: Yey! :')

Robert

10.08.2012 kl.11:53

Favorittbandet mitt er helt klart Guns N' Roses... og det har de vært siden barneskoleperioden og kommer nok alltid til å være det :D

emocorelife

10.08.2012 kl.16:52

Robert: Åja, dem er ikke så verst dem, nei ;D

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits