Shoppingtur til Gjøvik!

For en stund siden, så blogget jeg det første innlegget på den andre bloggen(www.thunderstorm.blogg.no), og da dukket den presentasjonstingen opp c:  er det mulig å legge meg til, om dere vil følge med. Etterpå skal jeg legge inn den første topp 10-lista, kanskje også 2. Den første lista la jeg ut på bloggen her for litt siden; Det er den om mine favorittfilmer. Men det er bare å følge med, så kommer det noe nytt!

Jeg har også satt en dato for når svarene på spørsmålsrunden kommer, så hvis ikke det blir endringer, så kommer svarene fredag 10.august. Inntil da, er det bare å fortsette å stille spørsmål! Har fått inn ganske mange, og det er jeg veldigveldig fornøyd med^^ Har du spørsmål, så finner du runden her (:

Igår var jeg på shoppingtur i Gjøvik med pappa c: Vi gikk litt rundt i gatene først, var ikke så mye der. Men, det var en ting jeg falt helt for: En musikk-butikk som het 4sound :'D Seriøst, der var jeg i himmelen. Purrfect! Så, etter å ha gått litt rundt i sentrum, så dro vi til cc~ Der var det awesome! Fikk kjøpt meg litt av hvert, bla. 3 filmer: "Fish Tank", "Season of the witch" og "drageløperen", t-skjorte og ankelkjede. Så fikk jeg lilla hårbånd, armbånd og solbriller av pappa c:

Førstnevnte film mente jeg å kjøpe meg i Oslo sist jeg var der, men jeg var litt usikker, og det var bare igjen 1 eksemplar. Så jeg ventet med å kjøpe den, men da jeg endelig fant ut at jeg skulle kjøpe den, var den solgt :c Sistnevnte, Drageløperen, har jeg akkurat lest ut boka til, utrolig bra! Såe, da må man jo bare få sett filmen også, da

Blogger nok mere litt senere idag, pappa er på et møte og kommer ikke tilbake før om 1-2 timer. Så, nå skal jeg legge inn den 1. lista på ekstrabloggen. Stay tuned!

-Hva skal du gjøre idag?
~Veronica~ 

2 kommentarer

I dag skal jeg bare slappe av :)

Lea Emilie Bøe Kilpimaa

03.08.2012 kl.00:57

today skal jeg oppdatere meg om alt som har skjedd på facebook.

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits