Ny blogg!

Da har jeg startet en ekstrablogg! www.thunderstorm.blogg.no, bare å legge meg til :) Som sagt, så blir dette en ekstrablogg der jeg legger ut 10 på topp-lister litt nå og da. Første innlegget blir nok presentasjon og blablabla, yah. Men jeg har klart å få et lite problem allerede, flinke meg. 

For når man er inne på en ny blogg, så skal det jo dukke opp en sånn mini-presentasjon på høyresiden, der det er et bilde og så står det litt forskjellig. Vet dere hva jeg mener? Som på denne bloggen, der står det jo blant annet at jeg er 16 år og fra Trysil. Den greia har ikke dukket opp på ekstrabloggen enda o-oDet er noen timer siden jeg opprettet bloggen, og jeg har redigert det. Dukker det opp etterhvert?

Dette blir et kort innlegg, men dataen min er strømtom om 8 min, og jeg gidder ikke å hente laderen. 8D Btw, så vil jeg ha massemasse spørsmål til spørsmålsrunden, så det er bare å fortsette å stille spørsmål! Er veldig glad for de jeg allerede har fått, og ser frem til å få flere c:


Eheheh ((:

-Vet du om det dukker opp senere på ekstrabloggen?
~Veronica~ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits