Hvordan være en god søster?

Dette spørsmålet har jeg tenkt litt over. Det jeg kom frem til, var at det er jo flere måter  være en god søster på, eller bror, for den saks skyld. Alle kan jo ikke oppfylle alle "krav", og disse kravene er jo også forskjellig fra person til person. Vi har ulike meninger om hva som er bra og ikke bra, viktig og uviktig. Noen synes kanskje at det er viktig å være pålitelige mot hverandre, andre synes ikke det er så viktig. Ellers så går vel disse kravene som jeg pratet på i det samme: Å være snill, ikke krangle for mye, prøve å dele, osv. Jeg tenkte å prøve å forklare hva slags type søster jeg vil være, så får dere brødre og søstre se om dere er enige c:

Jeg vil være en søster som søsknene mine kan se opp til, og ikke skamme seg over. Jeg vil lære dem ting, både dagligdagse og litt mer uvanlige ting, slik at de senere kan si med stolthet: "Dette har søster lært meg." Jeg vil være en venn, som de kan komme å snakke med, når de havner i trøbbel eller får problemer. Jeg vil ikke være en som går rett til mamma for å sladre, men heller prøver å hjelpe dem opp igjen. Jeg må også kunne være streng, si ifra når de gjør noe de ikke har lov til. Jeg vil ta dem med på ting, ha det gøy og skape gode minner sammen. Jeg vil kunne erte dem med ting, for eksempel med fester de er for små til. Jeg vil trøste dem så godt det lar seg gjøre, når de får skrubbsår på knærne. Jeg vil lære dem å kjøre snowboard, inkludere dem i bakken. Jeg vil se dem vokse opp, til de klarer seg selv, stå på egne bein. Det er den storesøsteren jeg vil være, men jeg vet at jeg ikke alltid er den. Uansett, så er jeg veldig glad i dem(selv om det ikke alltid virker sånn 8D). <3
-Har du søsken?
-Hvilken søster/bror vil du være?
(Minner om spørsmålsrunden, trykk her
~Veronica~ 

Én kommentar

Lill susann

28.07.2012 kl.15:47

Fin blogg, kommtere tilbake?

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits