Ny blogg og spørsmålsrunde!

Jeg har tenkt på en ting.. Å starte en ekstra-blogg! Tenkte på å ha en blogg der jeg bare har 10 på topp-lister, ikke noe annet. Jeg og pappa var på vei til Lillehammer igår, og da skrev jeg ned en liste over alle slike topplister jeg kan legge ut. Det ble utrolig mange temaer! Så, jeg tenker at jeg gjør dette, men jeg vil høre hva dere mener først~

Noe annet jeg har tenkt på, er å starte en spørsmålsrunde, er så lenge siden jeg har hatt det. Tipper jeg starter en i neste innlegg ellerno, iallefall ganske snart! 

Ja, jeg nevnte at jeg og pappa var i Lillehammer igår, det var gøy c: Jeg fikk kjøpt meg nytt pennal, med pacman 8D Så kjøpte jeg ei awesome lue, fordi jeg liker luer. Heh. Ellers, så kjøpte jeg ei gul t-skjorte, en bok og en hamburger-genser~ Jeg kan vel si at jeg rett og slett elsker Carlings! c: 
Jeg liker Lillehammer, det er så fint der. For et par år siden, så var jeg bestemt på at jeg skulle bo der nårj eg ble stor. Nå har jeg endret mening til Hamar, Norges beste by utenom Oslo. <3 Uansett, Lillehammer er elsk.

Vet jeg skriver mye random nå, men pappa klipper gress og jeg vet ikke helt hva ellers jeg skal gjøre. Nå skal jeg inn å ta medisiner, så kaaanskje legger jeg ut spørsmålsrunde-ting etterpå c:


Stay strong and stay tuned!

-Har du vært i Lillehammer?
-Gleder du deg til skolestart? 
~Veronica~ 

2 kommentarer

cathrine

27.07.2012 kl.16:07

Gleder meg litt til skoen begynner ^^ Har vert i lillehammer en gang da jeg var liten så husker ingenting, men jeg vil dit !! XD

JA! Lag en slik en ekstra blogg! :D

emocorelife

27.07.2012 kl.17:23

cathrine: Gleder meg jeg også, blir tuft å begynne på ny skole c:
Draa dit, det er kjempefint! :'D
Frister veldig, så kommer nok til å gjøre det, høhø^__^

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits