Når man ikke får sove..

Så kan man vel kanskje blogge litt? Jeg vet at jeg ikke har blogget så mye i det siste, heh. Vet ikke hvor mye jeg kommer til å blogge den neste uka eller de neste to ukene. Er hos pappa nå, koselig<3 Vi flyr radiostryt fly, noe som er utrolig gøy. Idag klarte jeg å kræsje flyet høøyt oppe i et tre laangt unna, fordi jeg er så flink. 8D Ellers så shopper vi, slapper av med film n stuff, idag har vi til og med vært på legevakta! Pappa skjærte seg på kniv, så han måtte sy 3 sting, men det går bra med han nå (:

Forresten, så har jeg fått ny høstjakke! Den er fiin, mørkegrønn^^ Faktisk, så er det nesten samme jakke som Miriam har, bare at hun har i rød, så vi blir likeee c: Kan hende jeg legger ut bilde av jakka senere, får se.

Filmen som jeg og pappa så idag(jeg kaller det idag, og med det mener jeg den 25.), heter The fourth kind. Den handler om utenomjordiske vesner, bortføring og lignende. Den var trist og skremmende. Mest trist, faktisk, selv om det regnes som skrekk/sci-fi. Det som var mest skremmende med filmen, er at store deler av den faktisk er sann. Eller, dem påstår at det er sant, de gjorde det klart på førsten at man valgte selv hva man ville tro. Det var veldig troverdig, så kanskje det er sant? Mange av opptakene var ekte, og det tror jeg ihvertfall på. 

Jeg har ingen anelse om når neste gang jeg blogger blir, jeg tar det som det kommer. Btw, så har jeg ikke avsluttet pokemon challengen. Det bare tar litt tid, og så legger jeg det ut når jeg har tid og gidder c: Nå skal jeg se om jeg får sove, og hvis ikke, så skal jeg forhåndsskrive et blogginlegg. Jeg skal prøve å blogge så snart som mulig, men som sagt, så vet jeg ikke når det kan bli. Kanskje imorgen, kanskje om noen dager. 

Deal?
Fint~

-Er foreldrene dine skilt?
-Hva gjør du når du ikke får sove? 
~Veronica~

2 kommentarer

cathexx

26.07.2012 kl.14:38

Foreldrene mine er ikke skilt, overaskende nok..

Når jeg ikke får sove så sitter jeg å spiller The Binding of Isaac, eller ser på film, eller blogger xD

Monika Bieber

27.07.2012 kl.15:28

Foreldrene min er ikke skilt, og når jeg ikke får sove, så teller jeg plankene på veggen eller i taket og sauer, og hvis det ikke går, slår jeg på tv'n :D

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits