Farget hår og bloggeplaner!

Igår, så farget jeg og mamma håret vårt rødt, høhø~ Men det ble ikke synes noe særlig på noen av oss. Det er dumt, fordi jeg tror faktisk at det hadde blitt litt tøft. Håret mitt er for mørkt til at det synes noe særlig, men det var jo verdt et forsøk! Uansett, så legger jeg ut bilde fordet, så kan dere prøve å se, iallefall c:Neste gang jeg skal farge håret, så har jeg bestemt meg for en kombinasjon mellom svart og blondt på en eller annen måte, glederrr meg 8D Blir nok en stund til, I guess, men det skal bli~ Har farget det så mye nå, så tør ikke farge det på en stund, heh. Kan hende jeg prøver på mer rødt senere når det svarte har gått litt ut, får se c:

Yah, bloggeplaner. Jeg vet ikke helt hva dere lesere vil lese, men jeg har tenkt litt på noen temaer jeg kan ta opp her etterhvert. Det jeg har tenkt hittil, er iallefall å blogge om romfolket, siden det er et aktuelt tema nå for tida. Så har jeg tenkt å komme med et fakta(kind of)-innlegg om meg selv, får se når det blir. Og selvfølgelig så kommer det et minnes-innlegg om 22. juli. Det kan man jo ta for gitt at kommer, regner med at det ikke bare er jeg som har tenkt den tanken.

Også er det en ting til jeg har tenkt på; Topp-10 lister hver søndag. Hva sier dere til det? Ihvertfall så synes jeg at det er veldig morsomt å lese sånne lister på andre sine blogger, jeg vet ikke med dere? Er det interessant? Om det blir, så blir det iallefall ikke før etter at pokemon-challengen er ferdig, tror jeg.

Det er vel egentlig de planene jeg har, iallefall som er så godt som bestemt. Jeg har jo flere, men jeg vet ikke helt med dem enda, må tenke litt mer på det. Kommer iallefall 2 innlegg til ikveld, kanskje 3 også, om jeg gidder~ 

Fra tidligere i sommer en gang~

-Ser du fargen? 
-Hva synes du om å ha topp-10 liste hver søndag?
~Veronica~

4 kommentarer

LLV

18.07.2012 kl.23:15

Ser fargen ^^ Stilig :D

emocorelife

18.07.2012 kl.23:21

LLV: Takk :'D

bentes92

18.07.2012 kl.23:34

burde kanskje ha fått unna det mørke håret før du farget det :)

men det ble fint likevel da =)

emocorelife

19.07.2012 kl.00:12

bentes92: Ja, hadde kanskje vært lurt :P
Takk^^

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits