Nederland- Love it! (2/2)

Bare begynner der jeg avsluttet sist, jeg. Neste dag, Onsdag 11. dro vi tidligere nedover enn på tirsdag. Men, det hjalp ikke noe, vi fikk problemer med å komme inn til byen. Vi gikk på trikken, satte oss, og alt det der. Det gikk et lite stykke, og så ble det stopp. Vi skjønte ingenting da en mann begynte å prate nederlandsk på speakeren, og alle bare: "waaaah" og begynte å gå av. Og der satt da vi, og ikke visste hva vi skulle ta oss til. Vi bestemte oss for å hoppe av, sånn som de fleste andre, og begynte å gå litt rundt på måfå rundt i Amsterdam. Og da, som lyn fra klar himmel, skjønte vi hva som hadde skjedd; En idiot som hadde kjørt seg fast ved skinnene, der de drev med veiarbeid!


Haha, klarteikkeålaværeåtabilde~

Etterhvert så fant vi en annen trikk litt lenger borte, så da tok vi den istedetfor. Såe, vi kom da fram til slutt!

Så, når vi hadde kommet oss inn til byen, så gikk vi rundt for å shoppe 8D Men, en ting skal jeg si deg: Du skal ha ganske så god tålmodighet, om du vil finne shopping-gatene i Amsterdam! De var utrolig vanskelige å finne, vi fant liksom bare en butikk her og der. Til slutt, så kom vi inn i handlegate-systemet, og da ble det fart på sakene c: Når man først har funnet ut hvor det er, så er det nesten vanskelig å finne veien ut igjen. Men det gjorde ikke noe, heeheehee. 

Såe ja, da ble det shopping, mye shopping~

Kjøpte meg blant annet nye trommestikker, 2 snowboard-gensere, skjerf, blå og lilla neglelakk, 2 skjørt, og øredobber(+++). Øredobber, faktisk. Bare sånn i tilfelle jeg vil ha hull i ørene. 8D Kjøpte også.. Eheh, du kan jo gjette. 


Cannabis-røyke-ting! Haha, har ikke tenkt å bruke den, daa.

Apropos cannabis, så var det veldig stort fokus på det i Amsterdam. Det er ikke en plass man tar med småungene sine til, om man vil skåne dem for det. Det var salg av cannabis sånn cirka overalt, gikk ikke an å gå inn i en suvenir-butikk uten å støte på det. Enten så var det t-skjorter, eller så var det kjærligheter, eller bare ren cannabis. Cannabis i ulike former, yah. Jeg har begynt å forbinde addidas-merket med cannabis, fordi det ligner på en sånn plante. cx Og hver gang jeg så dette skiltet..

.. Så leste jeg, du gjettet riktig; cannabis. Så, en ting er iallefall sikkert; Etter å ha vært i Amsterdam, så vet man hva det er! Man blir påvirket, uten å bli påvirket. Get it?
Forresten, så å jeg si noe, når vi først er inne på canal-bus. Når vi satt på, så pleide dem å fortelle litt om Amsterdam, litt historie og om selve byen. Så, på en av turene, fortalte hun dama som kjørte at kanalen i Amsterdam bestod av 3 meter. 1 meter med vann, 1 meter gjørme og 1 meter med sykler. Det er veldig forståelig, egentlig, bare ta en titt på bildet her:

Parkeringshuset, som vi ser i bakgrunnen der, består av 3 etasjer, omtrent like store som et vanlig p-hus i Norge. Forskjellen er at dette kun er for sykler. Det er ganske sykt, men det parkeringshuset er for lite. Folk parkerer syklene absolutt overalt, bortover hele kanalen, like tett som fremst på bildet. Aldri sett noe lignende!

På slutten av dagen, etter den store shopping-økten, så mente vi å spise på Hard Rock Cafe. Der var det helt stappa, vi satt og ventet på et ledig bord i ca 1 1/2 time. Til slutt måtte vi gi opp, fordi vi ble så sultne. Så da gikk vi på en kafe rett ved siden av, og den hadde veldig få gjester. Jeg tror det var Comic cafe den het. Så satt vi der, sammen med noen andre norske som vi hadde avtalt å møte, før vi dro til hotellet igjen

Torsdag 12. skulle vi hjem igjen. Vi stod opp 04.15 (!), litt for tidlig for meg, eller sent egentlig, fordi jeg regner klokka 04 som natta enda. Når vi kom til flyplassen, så lynet og tordnet det, så vi ble 1 time forsinket med fly. Når vi hadde kommet oss til Gardermoen, fant vi fram bilen, og dro til Tusenfryd. En herlig avslutning på en herlig weekend c:

Btw, så erfarte jeg en ting når jeg var i Tusenfryd; Ikke spis sukkerspinn i regn, uansett hvor lite eller mye det regner!

-Har du vært i Tusenfryd?
-Er du glad i å sykle?
~Veronica~

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits