Husker du Christoffer? </3

Iblant, sånn helt plutselig, så kan jeg begynne å tenke på en spesiell ting. Det kommer helt uten videre, og da forsvinner det ikke så lett igjen, heller. Derfor kan man jo like godt blogge om det som faller en inn. Akkurat nå, så var det mishandling som datt ned i hodet mitt. Man blir så trist til sinns, når man tenker på hvor mange som faktisk blir mishandlet i verden, både dyr og mennesker. Og da mener jeg mishandling av alle slag; Mobbing, barnemishandling, konemishandling, dyreishandling, ja.. Og, for ikke å glemme hvor vanskelig det er å oppdage det, før det er for sent.  Akkurat nå er det særlig en spesiell person jeg tenker på: Christoffer.

Alle har vel hørt om han, 8-åringen som ble mishandlet til døde av sin stefar? Jeg husker iallefall han veldig godt. Det var forferdelig å høre det da, og jeg blir fortsatt trist av å tenke på det idag. Det er litt over 7 år siden, men det er noe man aldri glemmer. Selv om jeg ikke var så gammel da, faktisk like gammel som det han ble, så kan jeg enda huske stemningen rundt det. Det var ikke en glad stemning, for å si det sånn. Jeg tror ikke at det er bare jeg som husker den tiden, som sagt, så er det jo en sak man aldri glemmer. Den sjokkerte hele Norge, håper han har funnet fred etter alle disse årene.

Tenk, han hadde hele livet foran seg, og så endte det på den mest brutale måten. Så mye den stakkars gutten må ha lidd! 

Jeg vet godt at dette ikke er en nyhet, men det er like trist enda for det. Det er flere mishandlings-saker opp igjennom årene som jeg fortsatt husker, blant annet om den hunden som ble mishandlet og så kastet ned fra en bru, og om jenta som var innestengt i en kjeller i mange år, men saken om lille Christoffer er virkelig spesiell, ihvertfall for meg. Det finnes en bok om han, Jeg tenker nok du skjønner det sjøl, og den har jeg tenkt å kjøpe. Ikke bare for å lese den, men for å vise at jeg bryr meg, vise respekt for den sterke gutten som falt.
r.i.p Christoffer, du er i våre hjerter </3


Hør på teksten, så skjønner du hvorfor jeg tok den med.

-Husker du Christoffer?
~Veronica~ 

4 kommentarer

Alina

15.07.2012 kl.23:47

åå! herregud, jepp , jeg husker han.. <3

rest in peace!

cathexx

16.07.2012 kl.03:14

åww, nå begynte jeg å tenke på det og :'(

Teddy Picker

20.07.2012 kl.20:54

Om du vil ha virkelig jævlig dyremishandling kan du alltids ta en titt på kosmetikkindustrien, for å nevne noe. Jeg vil heller bli kastet utfor en bro enn å bli avlet opp kun for et liv i fangenskap før en pines til døde.

emocorelife

22.07.2012 kl.16:27

Teddy Picker: Jeg vet at det er mye verre i pels- og kosmetikkindustriene, men det med hunden var det første konkrete jeg kom på.

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits