Ville bare si..

.. At jeg fortsatt lever, er bare ikke helt i det rette bloggehumøret nå. Har sittet og tegnet litt mer til den utfordringa, regner med at jeg begynner å legge ut tegningene på fredag, når jeg har kommet hjem igjen. Åh, forresten- På mandag, altså imorgen, så reiser jeg til Nederland! Blir kewlt c: Så kommer vi tilbake tidlig på torsdag, men da blir vi værende i Oslo for og finne på noe deer, kanskje Tusenfryd ellerno^^

I helga så har det vært Ljørdalsdaga, kos (: Men utrolig dårlig vær, så det var ikke så mange her i år som det var ifjor. Uansett, det vat bra liv på lørdag, og dagen endte med herlige folk på awesome fest på Lund! Det liiikar me~ Skal absolutt gjentas!

Nå sitter jeg egentlig bare og lurer på hva jeg skal gjøre for noe, siden både Arja og Viga, 2 av de 3 hundene, har dratt. Og jeg gidder ikke å tegne mer, øh. Jo! Stikker ut og rir en tur, der har vi det! Anyways, skal ikke oppholde dere lengre med å bare prate shit, siden jeg skal ut å ri en tur. Blogges senere! 

Fordi jeg ikke hadde noe bedre bilde right nao, eheheh.

-Kan du ri?
~Veronica~

3 kommentarer

Hitoro ~

08.07.2012 kl.20:23

kos deg med ridningen^^

cathexx

09.07.2012 kl.00:37

Ta meg med å ri!!!!

Søtt bilde ^^

emocorelife

09.07.2012 kl.00:59

cathexx: Jaaa, ta med shetlandsponnien i skuffen din og kom hit! :'D
Naw, takk c:

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits