Dette er hva jeg har gjort den siste uka!

I forrige uke så var jeg hos tanta mi i Nord-Odalen, så jeg gadd bare ikke å blogge da jeg var der. Hadde en utrolig fin uke, koste oss (: Og siden jeg har vært der, så har jeg jo også noe å blogge om! 

Jeg dro dit med buss på tirsdag, for akkurat en uke siden. Btw, så er buss det absolutt beste reisemiddelet, love it! Avslappende og rolig, sosialt, ja.. Whatever. Men ja, når jeg kom dit, så dro vi og spiste pizza på Roxy, anbefales! Så leide vi 2 filmer, Indicious, som jeg har sett før(utrolig bra film!), og The Ward. Ja, utenom det så var det vel ikke mer den dagen.

Karoline, kusina mi, dro på jobb fra morgenen av på onsdag. Så, siden jeg hadde hele dagen på meg, så måtte jeg jo finne på noe. Så, derfor tyvstartet jeg på 30 days drawing pokemon challenge-tingen, da tegnet jeg day 1- meg selv som pokemontrener. Ble ikke ferdig med den før noen dager senere, men jeg kan si at jeg nå er veldig fornøyd med sluttresultatet. Så hjalp jeg tante med å sette opp en grill, noe som viste seg å være overraskende vanskelig. Men, det gikk til slutt! Så, mot slutten av dagen, så grillet vi og så på film. Faktisk, så var Indicious bedre enn det jeg kunne huske at den var. Positiv overraskelse (:

torsdag dro Karoline på jobb igjen, så jeg og tante bestemte oss spontant for å dra til Kongsvinger på shopping. Jeg kjøpte meg blant annet en genser og ei jakke, bilde kommer senere. Det var nemlig ikke den eneste shoppingturen den uka, så jeg legger ut alt i ett bilde i neste innlegg. Da Karoline kom hjem igjen, dro vi på stranda og tok bilder. Vi mente egentlig å bade også, men det var en så kald vind. Jeg måtte bruke håndkleet til å varme meg istedet for, eheh~ Så dro vi tilbake, og så på filmen som jeg har hatt så lyst til å se lenge, men ikke hatt tid; Babycall :') Btw, her er noen av bildene jeg tok^^

fredag så ble jeg vekket av mamma, hun hadde kommet etter til Nord-Odalen, fordi Tom Ketil skulle til Gardermoen. Så, da kjørte vi til Gardermoen med han, han skulle forresten til faren sin i Trondheim. På Gardermoen så ble det en del komplikasjoner, mamma fikk nesten ikke ta med Miriam gjennom sikkerhetskontrollen, siden det egentlig bare er 1 person som kan følge et barn som reiser alene helt inn. Det hadde egentlig vært litt sykt om hun ikke fikk ha med henne gjennom, skulle hun liksom ha stått igjen alene og ubevoktet da? Jeg og tante fikk ikke være med inn, noe som var greit nok, men lille Miriam? Etter å ha kjørt Tom Ketil, så hentet vi Karoline og Pål Werner, fetteren min, så dro vi og spiste pizza igjen. 8D

Lørdag var en spesiell dag, så den tar jeg i et eget innlegg c: Søndag dro vi hjem igjen, ikke noe mye mere enn det. 

Rett før jeg begynte å blogge, så jeg på en veldig sær film. Og da mener jeg sær! Ja, den var bra, men.. Bra på en sær måte, eheh~ Den heter Dogtooth c: For å forklare filmen kort, så handler det om 3 søsken, 1 mor og 1 far, som bor i et hus. Rundt huset, så er det høye gjerder, og barna deres har aldri vært utenfor. Foreldrene deres driver med vranglæring, alvorlig vranglæring. F.eks, så har de lært at zombier er små gule blomster, og at flyene som flyr over hodene deres er leketøy. Skjønner du hva jeg mener med sært? Uansett, jeg likte noen av scenene ganske godt, mens andre var, ja, wierd. Og noen var sjokkerende, yah. Filmen er gresk, og den har vunnet en pris for beste fremmedspråklige film. Verdt å se? Interessant, iallefall!

Ble et langt innlegg, men siden jeg ikke har blogget på en hel uke, så er vel det greit, I guess?

-Hva har du gjort i det siste?
~Veronica~ 

2 kommentarer

Ingeborg Elise

03.07.2012 kl.01:29

fin blogg!

har konkurranse på bloggen min, ta gjerne en titt! :D

TSTDreams

03.07.2012 kl.01:54

fine bilder!:D

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits