-Fordi vi er kule!

Har igrunn chilla i hele dag, stod ikke opp før i 1-tida, tror jeg. Så passa jeg Miriam i noen timer, kosa oss med vafler og kakao^^ (+ Drømmehagen og Gråtass-film og høy musikk, fordi vi er så kule! 8D)  Nå holder jeg på å pakke litt, skal til tanta mi på en liten ferie imorgen. Gleder meg, blir gøy^^ Og antakeligvis så slipper jeg og Karoline, søskenbarnet mitt, å skrelle 4 poser med poteter som vi gjorde sist jeg var der, eheh, siden hun skulle ha konfirmasjon da~ Så nå skal vi vel bade, shoppe og se på filmer, litt mer normale ting, liksom cx 

Miriam, som jeg har tilbringt dagen med^^

Innrømmer glatt at jeg kjeder meg akkurat nå, men det tror jeg merkes på innlegget også, siden det blir så.. Random. Litt senere ikveld tenkte jeg å se på film, antakeligvis så blir det Babycall, har hatt lyst til å se den lenge, men jeg har liksom ikke hatt tid~ Husker dere at jeg nevnte for en stund siden, at musikksmaken min var så fucka? Den begynner å bli bedre igjen! #Lykke. Neivelok. Men jo, jeg har begynt å høre endel på Foo Fighters, Korn, og mere på Rise against igjen, wee^_^ Yah, jeg har egentlig ikke noe smart å komme med akkurat nå, blogger mer ikveld c:

#Arkivbilde.

-Hva slags musikk hører du på?
~Veronica~

5 kommentarer

cathexx

25.06.2012 kl.21:51

JEG hører på ekstremt mye rart!! XD Jeg kan sitte å høre på caramelldansen en hel dag liksom xD

Mellers så går det i My Chemical Romance, Paramore, My Darkest Days, Theory of a Deadman ogsåvidere xD

emocorelife

25.06.2012 kl.21:59

cathexx: Ahah, men caramelldansen er kul da! 8D
Åh, jeg elsker MCR! :'D Også Paramore er å flinkee^^

Støvkorn

26.06.2012 kl.01:00

mmmm, nå sikler jeg på vafler...takk skal du ha ^^

karoline bredesen

03.07.2012 kl.14:41

de kan ikke flytte fjell, men de kan skrelle poteter-SUPER POTET SKRELLERE!

emocorelife

03.07.2012 kl.15:37

karoline bredesen: Haha, jaa :D

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits