Sommerplaner!

Da er det endelig sommerferie, ganske herlig kan man vel si! Etter planene mine å dømme, så tror jeg at jeg får en ganske travel sommer. 

Jeg skal til Nederland den 9. - 12.juli, det blir braa^^ Så skal jeg kanskje på en langtur med pappa, det er ikke bestemt noe enda. Jeg skal til Hamar og Lillehammer, fordi det er to av de beste stedene i hele Norge, etter min mening. Jeg skal til Oslo å shoppe minst en gang, kanskje flere. Jeg skal dra på rideturer på en helt herlig hest, Nøsti. Jeg skal blogge masse, og skrive flere forhåndsskrevne innlegg, så  jeg har noe å legge ut i tilfelle jeg ikke finner på noe å skrive om. Jeg skal på ferie hos tante, antakeligvis til uka. Jeg skal lære meg å kommunisere bedre med dyr, det hadde vært kult! Jeg skal spise sunt og trene, gjøre det så ofte jeg gidder, heh c: Jeg skal skaffe meg tan-tatoveringer, 1-2 på brystet, 1 ved hver ankel og 1 på hver arm. Kanskje på magen, vet ikke enda. Jeg skal tegne, tegne masse. Jeg skal spille massemasse trommer, wee^^ Jeg skal være med venner, og game, så fort den gamle pcen min kommer i ordning. Jeg skal lære meg en del om russisk kultur. Jeg skal høre på musikk dagen lang, og fotografere. Jeg skal bli flinkere på ocarina, og jeg skal freshe opp rommet mitt, blant annet med mange plakater. Yeah!
Jeg kan også si alt dette på en litt enklere måte: Jeg skal nyte sommeren, så lenge den varer!


 -
Hva slags planer har du for sommeren? 
~Veronica~ 

2 kommentarer

cathexx

23.06.2012 kl.15:58

hihi, skrev et nesten likt inlegg når jeg våknet i dag ^^

Høres ut som du får en koselig sommer da! ^.^

emocorelife

23.06.2012 kl.18:33

cathexx: aww, skal sjekke c:
Mwhihi^_^

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits