Ny bloggeplan- Hva synes du?

Fikk plutselig sånn amazing blogglyst, så jeg klarte bare ikke å holde fingrene unna tastaturet. Jeg vet at jeg har vært en dårlig blogger i det siste, men jeg skal gjøre det jeg kan for å forbedre meg. Nå som det er sommer får jeg jo også mye mere tid til det, siden jeg ikke trenger å tenke på skole og mas. Jeg skal prøve å blogge oftere enn det jeg har gjort i det siste, men jeg lover ingenting. Jeg holder meg fortsatt til mitt eget premiss: Jeg blogger når jeg føler for det. Jeg gidder ikke å tvinge meg selv til å blogge om jeg ikke har lyst, det blir det bare dårlige innlegg av. 

Jeg tenkte på å starte med noe nytt, slik at jeg har noe å blogge om: Jeg skal prøve å legge ut en Teenager Post hver dag, og skrive litt om hvorfor jeg valgte den ellerno. I tillegg skal jeg prøve å blogge minst et innlegg til i tillegg, sånn at det ikke blir så ensformig. Altså: Jeg skal prøve. Jeg garanterer fortsatt ikke at det kommer innlegg hver dag. Got it? Fint. 

Såe, når det gjelder Teenager Post, så kommer jeg med den første.. Nå!


So true! Rommet mitt er ikke akkurat verdens mest ryddigste, selv om jeg ryddet det senest idag. Jeg bruker mye tid på nettet, selv om jeg har andre ting å gjøre(Ofte kombinert med den andre tingen jeg skal gjøre, slik at folk kan prate til meg om de føler for det~). Ja, jeg går sent i seng. Jeg har ikke helt klart å fucke opp døgnrytmen min enda, men den kommer seg. Og ja, jeg er gal etter en person akkurat nå. Er bare denne ene personen jeg kunne tenkt meg å være sammen med right nao.<3

Så ja, jeg kjenner meg godt igjen i denne Teenager Posten. Og det er jeg vel ikke alene om, eller? c:

-Hva synes du om min nye blogge-plan?
-Er du enig i dagens Teenager Post?
-Er det noe mer du vil jeg skal gjøre med bloggen?
~Veronica~ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits