10 år har gått!

Tenk! Nå er jeg faktisk ferdig med 10 års grunnskole, så utrolig herlig~ Men så utrolig fort den tiden har gått, kan liksom enda huske da jeg gikk i barnehagen! Synes ikke det er så lenge siden, egentlig~ Kommer til å savne klassa veldig, vi var jo tross alt en utrolig bra gjeng! :D Blir trist at alle nå skal gå sin egen vei, og at vi nå blir spredd med alle vinder. Blir uvant å starte i førsteklasse igjen, på en ny skole og et nytt miljø. Selvfølgelig så blir det jo ikke så mange nye å bli kjent med, siden alle kjenner alle i Trysil. De som er helt nye, er jo ikke så mange. Uansett, skal bli godt å treffe gamle kjente, bli kjent med nye og oppleve nye ting! Jeg skal gå formgivning, vi blir faktisk en ren jenteklasse. Og i den klassen, så kjenner jeg omtrent alle. Tror det er et par unntak, bare. Det viser egentlig hvor "stort" Trysil er! 

Det var avslutning idag, og vi i 10.kl fikk utdelt vitnemålene våre. Nå er det faktisk bare frivillig skole som gjenstår! Kan vel også si at jeg ble ganske fornøyd med vitnemålet, selv om det ble en del 4-ere~ Fikk jo fem 5-ere og tre 6-ere, så skal ikke klage :D 

Vitnemålet mitt, og ei diktbok av Haldis Moren Vesaas, lokal diktskriver, som vi fikk med~

Så, akkurat nå tar jeg det egentlig helt med ro, med musikk, cola og oppspist potetgull. Forresten, så holder jeg på å planlegge å ta noen tan-tattoos i sommer. Jeg tror jeg vet sånn cirka hvor jeg vil ha dem, men jeg har ikke blitt helt enig med meg selv om hva det skal være av. Uansett, kommer nok til å få noen iløpet av sommerferien!

For ikke så lenge siden, så kom vi i hjem fra Sverige, der vi feiret vitnemålet mitt med en middag på grensen (: Så handlet vi litt, kjøpte meg blant annet filmen The Mist (Stephen King-film). Den så utrolig spennende ut, og siden jeg hadde bestemt meg for å bruke opp de svenske pengene jeg hadde, så kjøpte jeg den. Hadde hørt mye bra om den på forhånd^^ Noen som har sett den? Isåfall, er den like bra so kritikerne skal ha det til?

Og.. Ja! Jeg hadde besøk på rommet mitt istad;Nemlig Miriam! Vi spiste kjærlighet, eller.. Jeg gjorde. Hun hadde pusset tenner, så hun fikk ikke. Forresten, så er det sånn morsom kjærlighet med pulver som knitrer på tunga. *Only 90's kids will remeber<3* -neida. Men joda, det var jo på den tiden de var mest populære, I remember that. Husker at de var i en sånn rosa pose-ting, minner :'D Nok mimring, nå skal jeg.. Fortsette å drikke cola.

-Har du sett The Mist?
-Husker du tåfis-kjærlighetene fra 90-tallet?
~Veronica~

6 kommentarer

Caroline Tomlinson Payne ~

21.06.2012 kl.21:19

Jeg gruer meg til fremtiden, da blir alle splittet og ikke alle i klassen får muligheten til å snakke med hverandre lenger. Uhh. Men det høres ut som du har fått et supert karakterkort!

cathexx

21.06.2012 kl.21:40

åhhh.. elsker sånne kjærligheter!!

Huff, jeg trodde Fredrikstad var lite! Jeg kom i en klasse med bare jenter jeg og da jeg starta vg1 i fjord, og kjente bare 1.. men så viste det seg at en annen hadde jeg gått i 1-3 klasse med på barneskolen, og hun var bestevennen min da, så jeg skjønner ikke hvorden jeg ikke kunne huske det xD

emocorelife

21.06.2012 kl.21:42

Caroline Tomlinson Payne ~: Ja, det er det som er så dumt med det :c Høhø, takk^_^

emocorelife

21.06.2012 kl.21:43

cathexx: Haha, ser den xD Men Fredrikstad høres utrolig stort ut for meg, heh O_o

Alina

21.06.2012 kl.21:55

Er selv ferdig med 10 års skole :)

emocorelife

21.06.2012 kl.22:14

Alina: Åja, det er så godt! Da er vi like gamle, da :)

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits