Konfirmasjon og Atle Pettersen!

Kan du gjette hvem jeg har vært på konsert med i helga? Atle Pettersen! <3 Han er så kjekk, jeg dør litt~ Jeg stod helt fremst, lå tilogmed halvveis oppå scnea en liten stund. Men iallefall, jeg tok han i hånda^^ Startrucked, yes~ Men det var jo utrolig gøy det, ikke alle som kan si at dem har gjort det c: Det var i Nord-Odalen, hadde tatt bussen dit dagen før. Tanta mi bor der, som jeg tror jeg har sagt tidligere, og den søndagen skulle søskenbarnet ha konfirmasjonen sin, koselig c: Så da vet dere litt av det jeg har gjort i helga, og hvorfor jeg ikke har hatt tid til å blogge da. 

Kjekken selv :D

Egentlig, så har jeg ikke så god tid til å blogge nå heller. På torsdag, så er det skoleavslutning, og da skal jeg og 4 andre danse, om vi får i stand en dans til da. Jeg tror det kommer til å bli ganske gøy om vi får det til^^ Vi har klart å bestemme oss for sang, nemlig Whistle, og nå driver vi på med et vers hver for oss. Jeg har fått det første verset, og det er grunnen til at jeg fortsatt ikke har så god tid. 

Ikveld, så skal jeg farge håret mitt igjen. Skal bli godt å få igjen den svarte fargen^^ Nå er det sånn svartbrun-ish~ Uhm, nå skal jeg fortsette på dansen, som jeg faktisk har klart å komme igang litt på. Imorgen ellerno så skal jeg ut å ta nye, freshe bilder, så bir folket glad. Kan hende jeg blogger ikveld, skal se c: 

-Hva har du gjort i helga?
~Veronica~ 

4 kommentarer

Nathalie og Susanne

18.06.2012 kl.18:32

Har møtt Atle, han er deilig:) Fin blogg, stå på:-)

emocorelife

18.06.2012 kl.18:49

Nathalie og Susanne: Ja han er det^^ Takker! :)

cathexx

19.06.2012 kl.13:01

Åååååå heldige deg!! :D Burde snart farge tilbake håret mitt til svart jeg og, det brune begynner å skinne gjennom :( xD

emocorelife

19.06.2012 kl.21:57

cathexx: Høhø, jaa! Do it :'D

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits