Muntlig eksamen!

Jeg får nok ikke sove på en stund, så da kan jeg vel blogge litt til ikveld. Jeg er så utrolig nervøs og spent for morgendagen, fordi vi skal få vite hva vi kommer opp i til muntlig eksamen. Og jeg kan vel si at jeg har en ganske klar mening om hva jeg vil opp i, og hva jeg ikke vil. En ting er jeg iallefall helt sikker på; Om jeg kommer opp i tysk, så er jeg fucked. Det er faktisk verre enn matte, og da begynner det å bli ganske ille. Jeg velger gledelig matte muntlig fremfor tysk, fer sure~ Det jeg aller helst vil opp i, er naturfag, samfunnsfag eller RLE. Naturfag, fordi det er gøy. Samfunnsfag, fordi jeg har en god sjanse til å gå opp i karakter. RLE, fordi det virker utrolig lett. Så vet du det. Så, det er vel bare å satse på at jeg kommer opp i et greit fag med et greit tema, så går det nok fint c: Føler iallefall at jeg fikk til engelsk skriftlig ganske godt, så får se om muntig eksamen går like greit :) Wish me good luck!

# Arkivbilde.

-Om du har hatt/skal ha eksamen, hva kom du opp i?
-Hva kunne du tenkt deg å komme opp i?
~Veronica~ 

4 kommentarer

cathexx

12.06.2012 kl.23:59

lykke til ! Får vite hva jeg kommer opp i på fredag, da kan jeg enten komme opp i naturfag eller matte.. eller ingenting! Var heldig og kom ikke opp i noe i skriftlig så tror jeg kommer opp i muntlig, men håper virkelig ikke det! kommer jeg opp i matte muntlig er jeg så godt som strøket før jeg begynner, og nturfag.. nei huff.. det går ikke å ha det muntlig! Det går bare ikke.. for meg hvertfall..

Men du får ha lykke til uansett hva du kommer opp i! Det går nok bra! :-)

emocorelife

13.06.2012 kl.00:14

cathexx: Tusen takk :'D Aww, håper du slipper unna da. Men uansett, lykke til du også, om du skulle være så uheldig å komme opp (:

Bentes92

13.06.2012 kl.23:42

kom opp i engelsk både muntlig og skriftlig i 10.

Men har kun hatt 1 eksamen på 3 år i vgs :-p

Og det var tverrfaglig(for helsefagarbeider) i fjor.

Har sånn sett hatt veldig flaks ;-D 1 eksamen av 8 mulige på 3 år i vgs liksom :-p

emocorelife

13.06.2012 kl.23:44

Bentes92: Wow, da er du utrolig heldig! :O Men, bra for deg det da :P

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits