Middelalder-festival i Hamar

Kanskje på tide å slenge inn et innlegg igjen?
I helga så var jeg hos pappa, og da dro vi på middelalder-festival i Hamar! Dret var utrolig gøy, selv om jeg ikke var så veldig motivert i starten. Da jeg fant ut at det kanskje ikke var så ille, så oppdaget jeg at det slett ikke var så verst allikevel. Arrangementet bestod for det meste av boder og opptredener, men alt av det var utenom det vanlige. I mange av bodene ble det solgt kult stuff, som ekte sverd til en pris på rundt 2000 kr og middelalder-klær. 

Ahah, det var forresten en bestemor ellerno som kjøpte et ekte sverd til barnebarnet sitt på 7-8 år. Da hun først skulle punge ut med pengene, ble hun litt smånervøs og spurte selgeren:  -"Det er vel ikke skarpe kanter på det?" Egentlig litt genialt sagt, siden hvem som helst kan skjønne at når det er ekte, så er det skarpt. 

Det var også utrolig mange dyr der! Masse pene hester og hunder over alt. Det var også mange katter som gikk rundt på festival-området. Noen av hestene var med på en ridder-turnering, oppsatt slik som det kunne ha foregått i middelalderen. Det var utrolig tøft og facinerende å følge med på.
Senere på kvelden, kl 23.00, var det ildshow, noe som også var tøft og facinerende! Siden jeg ikke tok med kameraet til pappa den helga, visste liksom ikke at vi skulle dit, så tar jeg med noen bilder som pappa tok:Forresten, så var pappa ganske gavmild den dagen^^ Jeg fikk en ocarina, et blåseinstrument, eller ei fløyte om du vil. That's fun~ Så fikk jeg 3 spill på Game Stop (Må bare si at jeg rett og slett elsker Game Stop'en i Hamar!) : 
-Far Cry 2
-Command and Conquer: Tiberian Twilight
-Sims 2
Har ikke fått prøvd dem enda, fordi jeg må ordne noen innstalleringer på PC-en som jeg skal bruke til spill. Og den er så treg, så jeg må liksom spare på tålmmodigheten min før jeg skal ordne den(Om du har noen tips mot trege PC-er som er effektive, så er det fritt fram å fortelle om dem!). Og så fikk jeg en film som jeg har hatt lyst på veldig lenge da, Baby Call<3 Såe, da ble jeg glaad~ c:

Da vi skulle hjem igjen, gjett hva som løp over veien foran oss? Et lite pinnsvin! Åh, helledussen, jeg holdt på og døde litt da jeg så det. Noe så søtt! Og den søte løpemåten, vagget seg liksom avgårde. And u know what? Det er faktisk første gangen jeg har sett et ordentlig, levende pinnsvin. Den dagen i Hamar kommer jeg nok aldri til å glemme. Kan hende jeg blogger mere senere i kveld, om jeg gidder. Hvis ikke får blogget mere ikveld, så tror jeg ikke at jeg får tid før til helga igjen, eller ettter helga. Vi får se!

-Har du noen gang truffet på et pinnsvin?
-Var du på middelalder-festivalen?
~Veronica~

Én kommentar

cathexx

12.06.2012 kl.22:18

Så innmari tøft! det vil jeg og være med på! :O

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits