Eksamen! ... Og heei bloggen c:

Jeg begynner faktisk å få blogglyst igjen! Håper det varer litt lengre nå enn det det gjorde sist, heh~ Skal prøve å komme ordentlig igang igjen nå. Vet ikke hvor mye jeg kommer til å blogge fremover, som sagt, jeg skal prøve å komme igang igjen. Men ja, som jeg skrev sist jeg blogget (noe som begynner å bli en ganske god stund siden) så skal jeg bytte header. jeg tenkte å lage tre forskjellige utkast, så kan dere stemme fram hvilken jeg skal ha c: 

Idag har jeg hatt eksamen i engelsk. Det er så utrolig godt å være ferdig med den! Jeg tror det gikk veldig bra, jeg ble iallefall ganske så fornøyd selv~ Høhø, jeg var sist ferdig, ca 20 min før hele eksamen var ferdig. Så når jeg begynte å pakke sammen for å gå, så begynte lærerne det samme. Men ja, jeg gleder meg til å få karakteren, exciting 8D 

Imorgen drar jeg bort, jeg skal til Nord-Odalen~ Der bor tanta og søskenbarna mine. Så skal vi på tivoli på lørdag (wee) og mamma og Miriam skal på noe Gråtass-show. Men seriously, det gidder ikke jeg. Humm.. Godt å komme litt bort fra Trysil også, egentlig~ Blir nok braa c:

Og en ting til, forresten; Det irriterer meg at der man skriver innleggene har blitt så store. Dem var liksom i passe størrelse sist jeg blogget, men nå.. Blah.
 

Tar med en sang som inspirerte meg veldig på eksamen, heh c:


                                        Guano Apes- Open Your Eyes

~Veronica~

Én kommentar

cathexx

31.05.2012 kl.16:53

Jeg trooor jeg kjenner noen som bor i nord-odalen! ^^ Bra at du begynner å få blogglyst igjen da! :D

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

16, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits