Sweet 16!<3

Vet du hva? Jeg er oppe allerede. Som regel i ferien sover jeg til 12-tiden, såe ja, dette er tidlig for meg. Men jeg fant ut at siden jeg ikke har noe spesielt å gjøre. så kan jeg jo blogge litt! Det har skjedd en del siden sist jeg blogget, så jeg har igrunn ikke hatt tid til å blogge, men nå begynner ting å roe seg litt, så det iallefall går an å puste ut. 

Vi er ferdig med alle tentamener på skola. Selv om det er en stund siden, er det utrolig godt å være ferdig. Vi har allerede fått tilbake norsk, engelsk og nynorsk, og jeg kan si såpass at det laveste jeg hittil har fått, er 4+. Så jeg kan vel si at jeg egentlig er ganske fornøyd c: 

Og forresten.. Imorgen er jeg endelig 16! Det blir så utrolig bra :'D Jeg skal være hjemme til kl 14, og da reiser jeg til pappa. Så da blir jeg litt hos både mamma og pappa, så får jeg feiret litt begge steder.  Må si jeg gleder meg ganske til imorgen^^ Skriver mer om det senere.

Ogogogog, jeg har klipt meg! Jeg tror jeg rett og slett har forelsket meg i håret mitt, love it! Jeg ble så utrolig fornøyd, jeg døde litt da jeg så det. Bare.. Woah! Forandring fryder c:


Jeg tenker på å skulle bytte ut headeren. Synes du jeg skal det? Ikke det at meningen din er så veldig avgjørende, for jeg tror nok jeg kommer til å gjøre det uansett, høhø. Men ja, jeg vil bare høre hva dere synes. Bare for å høre om dere liker stilen jeg har laget headeren jeg har nå i, eller om jeg skal prøve på en annen måte~ Har dere iallefall noen tips ellerno, noe dere synes jeg kunne gjort bedre? Nå mener jeg både for header og resten av bloggen, innleggene, ja, alt^^

Jeg vet at dette ble et veldig variert innlegg, men det blir som regel det når det er lenge siden jeg har blogget. Neste innlegg blir forhåpentligvis litt mer konkret, og det blir vel ikke så lenge til jeg blogger igjen! Nå skal jeg lage noen utkast til header, så kanskje jeg ber dere om hjelp til å velge, får se. 

-Hva synes du om den nye frisyren?
-Noen tips som kan gjøre bloggen bedre?
~Veronica~ 

6 kommentarer

Cytix

03.apr.2012 kl.10:32

AW, hallo, søt frisyre owo

Du kunne kanskje endre litt på HTML kodene? Fint å variere designet på bloggen, og kanskje fargene? Headeren kan du legge ut som forslag og se på tilbakemeldingene du får? ^^

Hitoro ~

03.apr.2012 kl.10:56

Damn det ble stilig!

emocorelife

03.apr.2012 kl.11:17

Cytix: takk^_^

Takk for tips C: Ja, jeg tenkte å legge ut forslag ja, så kan folk stemme på hvem dem synes er best~

emocorelife

03.apr.2012 kl.12:58

Hitoro ~: Takk :D

cathexx

03.apr.2012 kl.17:40

Whooo. liker frisyra! : o

emocorelife

03.apr.2012 kl.18:57

cathexx: Takker! :DD

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits