Tentamen imorgen.. Null stress!

Har egentlig ikke skjedd så mye idag. Men imorgen derimot, så skal vi ha tentamen i norsk~ Det er null stress, siden norsk alltid har vært favorittfaget mitt. Så jeg satser på at det går bra^^ Vi brukte de 3 siste timene på skolen idag på å forberede oss, og det var mer enn nok tid til meg, ihvertfall. 

Siden jeg ikke har noe bedre å ta meg til akkurat nå, så sitter jeg og jobber litt med norsk fremføring. Jeg skal ikke ha fremføringen før om cirka 2 uker, men det er greit å bli ferdig med det skriftlige arbeidet. Jeg mangler rundt  5-6 min, er ikke helt sikker. 
Samtidig så holder jeg på å høre gjennom en del av sangene til Skillet, fordi jeg skal finne noen sanger som jeg kan spille trommer til. Har du noen tips, så let me hear c: Blogger sikkert mer ikveld, er nødt til å stikke nå, siden jeg skal på øvelse~

-Hvor mange tentamener har du fullført?
~Veronica~

2 kommentarer

Guro 三

19.mar.2012 kl.17:29

The chosen legacy av dimmu borgir ;)))))))))))))))))))

emocorelife

19.mar.2012 kl.19:05

Guro: AHAH, FER SURE! xD

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits