Shit happens every day!

 Yah, det er en sånn dag idag. Og det kommer nok til å bli det imorgen også, I guess. Jeg gidder ikke å tenke mer på.. Ting. Jeg har andre ting å gjøre for tiden. For eksempel å pugge til naturfagprøve. Og drikke appelsinjuice, fordi eplejuice er fælt. Eller finne bilder som passer til humøret mitt. Og sanger. And that is exactly what I'm going to do now. 

Forresten, så har jeg fått kjøpt permament hårfarge idag! Det kommer til å bli såå utrolig godt å få klipt håret mitt og få i ny, frisk svartfarge. Waah, me like<33 

Foruten om det, så har jeg.. Testet glattisen og blitt overfalt av to søppeldunker idag, yah. Så nå har jeg Hello Kitty-plaster på ringefingeren, fordi det er meget kult. Jeg vet ikke om jeg skal gå nå mye nærmere inn på det, HEHE. Men ja, meg som ville teste ekstremt glatt is i en nedoverbakke med 2 søppeldunker etter meg, og fant ut at dette ikke var så lett. Fant ut at jeg skulle legge meg litt ned på bakken, ellerno. Og så har vi mamma som ler seg halvt i hjel, ja. Jeg tror du ser sammenhengen. 8D Jeg er glad for at ingen av naboene var ute akkurat da, eheheh. Men, det var litt gøy, det må jeg ærlig innrømme, selv om jeg enda ikke har fått helt tilbake følelsen i fingrene. Uansett; Shit happens every day, so fuck it!


-Har du slike dager?
-Har du noen gang blitt overfalt av en søppedunk?
Neiok.
~Veronica~ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits