Mah lovable pant

Waah, vi har så utrolig mye prøver, fremføringer og innleveringer for tiden. Akkurat nå sitter jeg med en fremføring som skal vare i 10-12 min, som egentlig skal være ferdig til mandag... Jeg har skrevet en side, HEHE. Jeg la ikke engang merke til at klokka har passert 00.00 før nå. Oppmerksom yah.

Jeg ble både desperat og sur idag. Jo, du skjønner det, at jeg satt og spilte trommer, som vanlig. Og så plutselig så bestemmer hi-haten min seg for å kollapse og fucke seg totalt opp. Når jeg tråkka ned pedalen så skjedde det ingenting, og der satt jeg og derpa, uten å fatte hva som skjedde.
Så skulle jeg prøve å fikse det, da. Gjett hvor lang tid jeg brukte på det? 3 timer. Etter 1 time la jeg ut status på facebook om at Eskil måtte hjelpe meg, etter 2 timer med aggressiv skruing så kom jeg på at jeg hadde et annet hi-hat-stativ på bua, haha~ Men det var så fucka så jeg ga det opp ganske fort. Og så, når det hadde gått 3 timer, så kom endelig Eskil på face, og redda dagen min, heh.<3 Det var jo egentlig ikke såå vanskelig, menneh, jeg er jente.

Forresten, så kjøpte jeg meg verdens mest awesome bukse når jeg og Guro var i Oslo, looove it :'DWahah 8D Er klar over at bildene ble dårlige, og at speilet er møkkete, lol. Vi har småunger i huset~

Så ja, tenkte å bruke den på mandag, og jeg tror det kommer til å bli interessant, siden jeg allerede har klart å surre meg inn en gang, og det på mitt eget rom. 8DD 

Nå kom jeg i skikkelig blogghumør! Så det er mulig det kommer et innlegg til i natt, men lover ingenting. Kan hende jeg venter med det til imorgen. Men nå skal jeg fortsette litt til på norsk-oppgava, og så skal jeg gjøre litt naturfag, meget interessant. 

Hanskene kjøpte jeg også i Oslo samme dag^-^ Btw, så gleder jeg meg til å farge og klippe håret mitt, nå er det bare halvbrunt, langt ish. Blæh.

-Er du fornøyd med håret ditt?
-Synes om buksa?
~Veronica~ 

4 kommentarer

AnnElla:3

10.mar.2012 kl.01:10

KUL BUKSEEE O:

emocorelife

10.mar.2012 kl.01:15

AnnElla:3: Høhø, jah 8'DD

Wolfie :3

10.mar.2012 kl.17:16

Awesome bukse :3

Ahahahaahahah, lett å snurre seg inn i sånne ting, det skulle vært justering på de snore tingene >w<

Meh, passe fornøyd i guess, altså med håret xD

Driver å sparer til langt hår igrunn, men vet ikke om jeg greier det ettersom jeg liker å ha sånn halvkort hår. Men får se hvordan det går xD

emocorelife

10.mar.2012 kl.17:53

Wolfie :3: Ja, det skulle vært sånn justering-ting x-x

Ahah, lykke til med det, dah^^ Jeg hadde ikke klart det, det vet jeg xD

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits