2 små barn til Oslo!

IMORGEN ER DET RISE AGAINST! Jeg gleder meg som et lite barn, can't wait. Akkurat nå holder jeg på å pakke litt, og tegner litt på sko and stuff, yah. Og så spiller jeg Wordfeud, den nye landeplage, lol. Men ja, imorgen så drar jeg og Guro til Oslo, og det blir utrolig tuft :'D Så skal vi tulle på hotellrommet, HEHE. neivel, men ja, det skal vi nok. Kolkolkol :'D

Jeg lærte meg noe nytt idag; Å telle til 10 på japansk. Ikke det at jeg kan ramse det opp akkurat her og nå, men jeg kunne det før idag, heh. Btw, så har jeg bestemt meg for hvilken sang jeg skal lære på trommer nå;
Tokio Hotel- Final Day

Forresten, så har jeg fått "tilbud" om å være med i korpset, uæææh. På en side så har jeg utrolig lyst, på den annen side så vet jeg ikke helt, fordi jeg er sikker på at jeg kommer til å faile hele tiden. xD Men ja, jeg har egentlig utrolig lyst, så jeg vurderer å gjøre det, siden trommisen skal slutte og de trenger en ny(derfor jeg fikk "tilbud"). 

Har egentlig ikke noe mye mer å blogge om enn dette, så nå stikker jeg og ser på PewDiePieee, er så lenge siden sist, heh. 

Luff them. <3
 
-Korpset- skal eller skal ikke?
~Veronica~ 

3 kommentarer

Kaspar

07.mar.2012 kl.02:51

Du skal! Korpset er awesome og da lærer du deg samspill, rettere sagt å spille sammen med folk, til senere da du skal spille med band etc :)

emocorelife

08.mar.2012 kl.19:02

Kaspar: Den grunnen har jeg faktisk ikke tenkt på heller, men du har jo rett :)

08.mar.2012 kl.19:34

Selfølgelig! Jeg er jo supersmart :D

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits