Rise Against og rå nudler!

Jeg kan nok ikke si at den uka som har vært, er den beste som har hendt meg, og det er nok en av grunnene til at jeg ikke har blogget noe på en stund. Nok om det. Men jeg føler meg bedre akkurat nå, derfor fant jeg ut at det var best å blogge nå som jeg følte for det. Den uka som kommer nå blir egentlig veldig tettpakket;

Imorgen skal jeg til tannlegen kl 8.00 om morgenen, noe som jeg hater tannlegegn for akkurat nå. (Y U SO TIDLIG?!). Fakk. Så er det skole ja, og så har jeg trommetime kl 15.50. Jah^^
Tirsdag er det ikke så mye som står på programmet, men jeg er nødt til å pakke til onsdag/torsdag og gjøre noe greier i tysk og norsk. Og så skal jeg se om jeg får farget håret and stuff om jeg får kjøpt farge, lalalah c:
Og så er det onsdag, og det betyr.. RISE AGAINST!<3 Jeg gleder meg utrolig mye til å se dem live sammen med Guro, det kommer til å bli så utrolig awsum, wihihi~ Men før det, så må jeg komme meg gjennom blant annet foreldremøte, norsk innlevering og en tysk-framføring. Men, med tanke på at jeg skal på Rise Against litt senere på dagen, så skal jeg nok klare det, eheh~

I det siste så har jeg igrunn bare spilt trommer, stort sett. For å oppdatere progressinga, så kan jeg nå 10 sanger c: Idag lærte jeg ferdig Rammstein-Buck Dich, og neste på lista blir nok enten..
*Tokio Hotel - Final Day
*Nightwish - Bye Bye Beautiful
Marilyn Manson - The Nobodies
eller
Paramore - CrushCrushCrush 
Har ikke helt bestemt meg enda, har ikke rukket å tenke over det så mye heller. Men ja, vi får se^^  

Nå skal jeg fortsette på norsk innlevering til onsdag, spise rå nudler(jeg vet hvor grosst det høres ut, men det er faktisk ganske godt som nattmat^_^), høre på Rise Against, og snart legge meg, så jeg kommer opp til den fordømte tannlegen imorgen tidlig. Har ikke noe spesielt bilde å legge ut nå, så dere får nøye dere med et stjelt bilde(siden jeg begynner å bli så god på det!)~ Jeg mente egentlig å legge ut en sang også, men den sang-tingen er fucka, av en eller annen grunn._. Flere med samme problem?


JEG OG GURO SKAL PÅ KONSERT.<3 And btw, så gleder jeg meg utrolig mye til å friske opp hårfargen min, jah. For sånn som den er nå, så er den bare.. Derp. 

-Skal du noe spesielt denne uka?
~Veronica~ 

3 kommentarer

Anni-bananni<3

05.mar.2012 kl.02:03

jeg skal på en ukes skitur ute i gokk :c

not good :C

FML!!

Ida Karoline.

05.mar.2012 kl.19:24

Awesome, jeg skal også på Rise Against! Herlig bursdagsgave, egentlig. :)

emocorelife

06.mar.2012 kl.12:27

Anni: Aww, no kol :c

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits