TV2 faila!

Jeg er sur på tv2. Yah. Sist mandag ble det gitt beskjed om at 1. del av Jenta Som Lekte Med Ilden skulle sendes neste mandag, and u know what?! Dem klarte å prestere med å sende Maria Wern istedetfor, punktum. Derfor er jeg sur på dem akkurat nå, fuck dem.
Jeg må seriøst få tak Millenium-Trilogien snart, jeg tror jeg holder på å bli avhengig ellerno, ehe. Btw, så skal jeg skrive en norsk-oppgave om temaet også, selvvalgt. Da skal jeg sammenligne Menn Som Hater Kvinner med The Girl With The Dragon Tattoo, og Noomi Rapace med Rooney Mara. Jeg har ikke helt bestemt meg for hvem av rollene som er min personlige favoritt, men til manges skuffelse, så tror jeg faktisk at jeg sier Rooney Mara.
 Og en ting til.. Jeg gleder meg faktisk til å komme ordentlig igang med denne oppgava, det blir kolt. 
 
Waah, Rooney er en skjønnhet<3

Jeg er i tenkehumør for tiden, fordi.. Ja, jeg bare er det. Det er en del som foregår for tiden, og jeg har veldig lett for å bli litt filosofisk når det er viktige ting som skjer rundt meg. Da kan jeg liksom sitte i flere timer og bare fundere, uten å gå lei. Og bare for å si det, så er det ikke ofte jeg sitter i flere timer, heh. Uansett, når jeg er i dette humøret, så kan jeg høre på nesten hva som helst av musikk. Nesten hva som helst, noe musikk takler jeg rett og slett ikke. 
Her er en av sangene/et av bandene jeg kan høre på i slike perioder, jeg anbefaler å se på musikkvideoen også~
Den gir mening!

Akkurat nå, så må jeg si at jeg virkelig har inspirasjonen i boks, og jeg planlegger å bruke den på å skrive en historie, yah. Fordi jeg føler for det. Sorry for om dette ble et litt derpa innlegg, lev med det. Nuh skal jeg legge meg, natta folks^_^

-Noomi Rapace eller Rooney Mara?
~Veronica~ 

2 kommentarer

Helene :)

14.feb.2012 kl.00:06

Rooney mara!!!!<3

thelittleladybug

06.mar.2012 kl.17:09

elsker den sangen, lenge siden jeg har hørt den og :)

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits