Et random innlegg om alt og ingenting!

Dette kommer til å bli et rotete innlegg, bare så dere er advart. Jeg skal prøve å begynne å blogge igjen, fordi jeg har vært en så utrolig dårlig blogger i det siste, jeg er lat. Så, nå kommer jeg bare til å rable ned det som faller meg inn, prøve å komme igang igjen. Yah.

for et par dager siden, så kjøpte jeg meg et nytt snowboard!<3 Det var utrolig godt å få et nytt brett som passer, siden det gamle har vært for lite hele tiden. And yah, I luuv mah new snowboard, it's awesome. Det er et eldre Black Dragon-brett, og foreløpig er det en liten utfordring å mestre det for meg. Det er veldig uvant siden det plutselig var mer å holde styr på. I tillegg så er jo dette brettet en del tyngre enn det andre brettet, noe som gjør sånn at jeg må finne nye balansepunkter. Jeg var ute en stund idag med det, og jeg begynner faktisk å lære meg å kjenne det. Eg likar.


Google, fordi jeg ikke gadd å ta et eget bilde. Anyway, det er prikk likt! Waah, skjønnhet.

Det er så lenge siden jeg har blogget, at jeg ikke engang har fortalt at jeg har fått ny mobil (Sony Ericsson Xperia ST18i Ray Black), og den er også elsk.<3 Btw, så har jeg funnet verdens søteste app på Market, anbefales :') Søk på Funny Cat, så er det den.. Tingen med en fet animert bolle-katt på. Ahah, jeg elsker den søte lyden, den er så.. awwiiii :'D Ja, nok om det.

Og for å oppdatere tromme-progressing: Jeg begynner å kunne en del sanger, nærmer seg 10, I think~ Akkurat nå så er jeg helt hekta på å spille Bullet For My Valentine-No Easy Way Out, fordi den sangen rett og slett er eargasm. Og å spille den på trommer.. In the pocket. Hele bandet er jo eargasm da, men still. Luuv it!
Uansett- det som er litt merkelig, er at jeg fikk til nesten hele sangen på første forsøk, sånn helt uten videre. I don't understand o-o Anyway, det er jo positivt. c:

Er sikkert mye mer jeg skulle ha skrevet, men jeg gidder ikke nå. Utrolig nok, så begynner jeg å bli trøtt, av alle ting..-.- 
Imorgen har jeg planer om å sove lenge, dra opp i fjellet, spille trommer, og.. Ja, facebook, msn and stuff~ c: Meget interessante planer, yah. Og ja, jeg vet at dette ble et litt herpaderp innlegg, men det får funke. 


                             Bullet For My Vaslentine-No Easy Way Out

-Hvilken mobil har du?
~Veronica~ 

4 kommentarer

Kos deg!

emocorelife

11.feb.2012 kl.00:00

The Little Sasuke 'Fariy Tale': Skal gjøre det C:

halla!

11.feb.2012 kl.00:26

Hvor lenge har du kjørt brett?:) er du god liksom? Tar rails og sånn? Og hva er det største hoppet du har hoppa på?:)

emocorelife

11.feb.2012 kl.17:32

halla!: Dette er det 3. året mitt på brett (:

Tar en del rails iblant, men er ikke så veldig god til det. Hopper mer^^

Kjører ikke mye oppi Parken, men har nok hoppet på noen av hoppene der, husker ikke hvem av dem. Jeg hopper for det meste i Blåparken :)

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits