Hyttetur til helga!

Eheh, jeg er trøtt. Men jeg vil blogge, så da gjør jeg det først. I helga, altså fra idag, så skal jeg på hyttetur med Belinda, Guro og Julia! Det blir kool, I think C: Det er bestefaren til Belinda ellerno som eier den, og den ligger sånn hundre tusen mil unna sivilisasjonen, så dette kan bli interessant! Vi har planlagt endel, blant annet at vi skal gjøre SAMFUNNSFAG! :D neiok, men ja, vi skal det også, blah.. 

Dette kommer nok ikke til å bli et så veldig langt innlegg, men jeg bare trengte noe å gjøre. Og så har jeg blitt så dårlig til å komme med oppdateringer på bloggen i det siste, så ja~ Btw, husker du, om du har fulgt litt med på bloggen min, at jeg for leeenge siden skrev at jeg skulle lage en sånn flipbook-ting? Jeg har endelig begynt å planlegge den xP Det tok litt tid, men idag, eller igår (vet ikke hva jeg skal si, jeg o-o), så kom jeg til å tenke på det igjen. 
Og vet du hva den skal handle om? Akkurat, en katt. Med hatt. And stuff, yey!  Fordi.. Det er kult, ellerno.
Nå stikker jeg og legger meg snart, ok. 

OGOGOGOG, JEG MÅ BARE TA MED EN SANG! .. Det var et random utbrudd, lol. 
                                Avenged Sevenfold- Nightmare<3


Hyttetur med jentene blir braa <3

-Hva skal du gjøre i helgen?
~Veronica~

3 kommentarer

Mihna

27.jan.2012 kl.16:04

jeg skal til Emilie, og så skal jeg bare være hjemme og slappe av :D kos dere i helga!

emocorelife

29.jan.2012 kl.18:55

Mihna: Det gjorde vi! :D

AnnElla:3

03.feb.2012 kl.17:12

Søøøøøtee n_n

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits