Dyriske drømmer, lololol~

Jeg er så sliten for tiden, og jeg vet ikke hvorfor. Jeg er bare.. Trøtt. Helga har gått altfor fort, den kunne gått ha vart et par dager lengre. Og ja; Blogglysten har kommet tilbake! Problemet er bare at jeg ikke vet hva jeg skal blogge om. Uansett, jeg satser på at dette blir en bra uke, jeg skal jo på hyttetur med jentene til helgen^^ Det blir nok braa~ Btw, så har jeg det egentlig ganske bra for tiden, jeg liker hvordan ting utvikler seg akkurat nå, det er bare denne trøttheten som er så dum :c

Wuhuu, jeg har lært meg en del nytt på trommer i helgen, takket være freedrumlessons! Denne siden er absolutt å anbefale for andre trommeslagere c: Foruten om å spille trommer, så har jeg tenkt, irritert meg noe grusomt over at Silent Hill 3, 4 og Amnesia ikke vil virke på dataen, hørt på musikk, sovet og.. Tegnet katter, eheh<3

Apropos katter med hatter, så har jeg begynt å drømme om dem om natta, lol~ Jeg drømte det igår, og inatt drømte jeg at jeg fikk en valp med hatt 8D Jeg dør litt over mine dyriske drømmer. 
Akkurat nå vil jeg tegne. Bombe? Nope.
Jeg har så sykt lyst på en katt eller hund nå, men vi kan ikke ha, fordi Elias blir så syk av det. Blæh :c

Nå stikker jeg og finner på noe. Spille Sims 3- Pets, høre mere på PewDiePie-dubstepen og tegne noen katter til, kanskje male en. Så vet du det.

Gammelt bilde, har ikke giddet å lade kameraet mitt enda, heh~

-Har du Sims 3?
-Noen forslag til hva jeg kan blogge om?
~Veronica~

2 kommentarer

Eskil

23.jan.2012 kl.10:04

har je sims 3? - FUCK NO

du kan låne katta vi har, skønt han er litt mannevond om dagen. XD

hva du kan bloggen om? - blod, briter og bøller

emocorelife

23.jan.2012 kl.11:16

Eskil: Haha, husker fortsatt på hva jeg skal kjøpe til deg i bursdagsgave i år xD

Yeeey, skal nok takle det 8D

Får se hva jeg får til, eheheh~

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits