PewDie-dubstep og katter med hatter!

I'M HOME<3 Jeg har vært borte hele uka, så det var utrolig godt å få komme hjem, ikke minst til trommesettet! Geez, som jeg har savnet å spille på det.
Også har jeg funnet endel PewDiePie-Dubsteper på youtube, og dem er utrolig kole, så jeg sitter og hører på dem hele tiden, heh. Her er favoritten min :'D
JUST LUUUUV IT!  *Wobwob* <3

og ja, Silent Hill venter på meg enda. Men gah, tenker jeg prøver det ut i helga, imorgen ellerno. Jeg føler at jeg utsetter det hele tiden, men jeg spiller det ikke om kvelden, fordi, ja.. Derfor. 

Forresten, jeg har en ting til å si; Jeg har blitt besatt av å tegne katter med hatter, forrdi det er kult. Lol, jeg tegner det hele tiden, tegnet en hel side med slike inatt, or something. Ya. 


Sorry for cam-bilder, men jeg har ikke giddet å lade kameraet mitt enda, så jeg brukte like så greit cam~

Så, nå vet dere hva jeg driver meg om dagen.. Tegner katter med hatter på. Jeg er ikke helt sikker på hvor jeg fikk denne ideen fra, men jeg har mine aninger. Blant annet har jeg blitt inspirert av Mephisto Pheles(Se hvem det er-> her), fordi han inspirer meg (meget bra forklaring, jah). Så er det vel et par ting til som har fått meg til å begynne å tegne kattene, men jeg gidder ikke å nevne det. Jeg føler at jeg bare babler ivei helt random, ok. 

Nuh! Stikker jeg og spiller Zelda c: Jeg har burn, så dette kan bli gøy~ One man party for real!

-Synes om dubsteppen?
~Veronica~ 

2 kommentarer

Mihna

21.jan.2012 kl.19:16

mahah, likte sangeeen! PewDiePie er så søt :') og haha, kattene var også søøøøteeeeee

emocorelife

21.jan.2012 kl.23:21

Mihna: Jah, I know C':

Haha, takker 8D

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits