I'M GOING TO DIEE!

(Dette innlegget skulle egentlig legges ut inatt, men så.. Ja, internetten disappeared ._. Såe, se på dette innlegget som en reprise av noe som aldri ble lagt ut ellerno, lol)

Okei, nå holder jeg på med å laste ned Silent Hill 3, og ja, det kommer til å freake meg totalt ut, så fort jeg begynner. Fact. Jeg har sett filmen, og den er basert på spillene.. Dette blir ille. Jeg går en veldig lys fremtid i vente, må jeg si. ..I'm going to die. Det er nesten ille, når jeg begynner å freake ut allerede nå, før jeg i det hele tatt får installert det! Jeg tror.. Jeg tar med Emil, lol. Neiokda.

Akkurat nå, holder jeg på å hører gjennom en hel del sanger jeg har fått av pappa^^ Deriblant 
Korn
Marilyn Manson
Mindless Self Indulgence
Slipknot
nightwish
Lillasyster
+++

Jeg har blitt hekta på Marilyn Manson og Mindless Self Indulgence. Det er eeelsk<3

Fakkfakkkfakk, Silent Hill er ferdig installert, så nå bare ligger det å lurer på skrivebordet på dataen. Det føles som det skal begynne å starte helt random av seg selv når som helst, eller at en creeper plutselig skal stå bak meg. Yah.

Av en eller annen grunn, så minner jeg litt om han som jeg cosser, Itachi her o-o lolol

-Har du spilt Silent Hill før?
~Veronica~

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits