Facade is tha new shitttt!

Kommer med en liten oppdatering om hva som har skjedd i det siste, siden jeg ikke har blogget ordentlig på sikkert 100 år ellerno. Får nesten dårlig samvittighet, I dunno why~ Anyway, her er siste nytt, lett forklart! lol

-Jeg låner et elektronisk trommesett! Jeg har ikke sett det enda, siden jeg er hos pappa i Elverum, og trommesettet befinner seg et sted i Trysil. Jeg har ikke prøvd elektronisk trommesett før, så jeg gleder meg til å prøve det, heh~ Legger ut bildet av det, så fort jeg får sett og prøvd det selv c:
-Jeg kjøpte meg "Sims 3- Pets" til 3DS idag~  Utrolig nok, så er det faktisk mye bedre å lage vanlige simmer på det, enn det er på det vanlige Sims 3 til 3DS. hittil har jeg laget familien Wicca, som består av 1 dame, 1 hund og 1 katt, lol~
-Jeg har blitt avhengig av Facade. Som du kanskje skjønner, så er dette et spill. Et VANEDANNENDE spill, jah. Og det er ikke bare jeg som spiller det, eheheheheh 8'DD


PewDiePie FTW<3 Han er totally genial, jeg tror jeg skal gifte meg med han~ jkjk

-Har hatt den mest interessante innleveringsoppgava på de 3 årene jeg har gått på TUS! Riktignok så var det ei gruppeinnlevering, men jeg skrev omtrent alt, eller ja, alt. Utenom forord som Belinda skrev, pluss at hun tegnet forsiden. Uansett, det er det mest interessante temaet jeg har borti på ungdomsskola; Satanisme. Og så var det utrolig lærerrikt, så ja, jeg kan en god del om temaet nå c:
-Jeg, Belinda, Julia og Guro gikk med kigurumi hele dagen på torsdag<3 Det var ganske gøy, fordi folk rundt oss glodde og kommenterte hele tiden~ Men, jeg hadde ikke turt å gått rundt alene med kigu, det vet jeg nå at hadde blitt veldig awkward, yes. Uansett, det må gjentas, så fort jeg får min egen pingvin-kigu! c: (Denne gangen lånte jeg Linn-Mari sin, og Julia lånte Stine Lise sin^^)
Luuv u, mah friends^-^ Må si at jeg dør litt av det 2. bildet, fordi det ser ut som Julia står og tisser.. Eller fapper, ahahah lolol~~ *Fapfapfap* neiok. Akkurat nå innså jeg to ting; At jeg fortsatt skriver med kursiv skrift, og at jeg har veldig dårlig humor, lol. 

Vet ikke om det kommer noen flere innlegg i kveld, eller i det hele tatt når neste innlegg kommer. Det kan bli ikveld, imorgen, eller om flere dager. Håper på at blogglysten finner det for godt å vende helt tilbake snart, men jeg merker at den er på vei c: Men nuh stikker jeg og gjør ingenting, fordi jeg har så lyst til det! Neivelda.


-Ser du på PewDiePie?
-Har du kigurumi?
~Veronica~ 

4 kommentarer

AnnElla:3

14.jan.2012 kl.19:46

Søte bilder. c: Ja, jeg har en kigurumi ^^ Rilakkuma. :3

emocorelife

14.jan.2012 kl.19:52

AnnElla:3: Naww, så søtt! :')

Pippi

14.jan.2012 kl.20:29

Hvor får dere tak i slike kule drakter?

emocorelife

14.jan.2012 kl.20:35

Pippi: På Ebay^_^

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits