I'm looking for my inspiration! Have u seen it?

Grunnen til at jeg ikke fikk blogget igår, var fordi jeg satt barnevakt for naboen^^ Idag har jeg vært i Elverum med Guro og Belinda, shopping er kol. Selv om jeg bare kjøpte meg ei skjorte med svarte og hvite ruter på som var på salg- den er fiin, eg likar den~ Ellers idag har jeg bare daffet rundt, malt litt, spilt trommer and stuff like that. Det har jeg tenkt å fortsette med resten av dagen. Interessant, ikke sant? 

Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal skrive om for tiden, selv om det skjer mye rundt meg som jeg kan skrive om. Jeg holder på med et innlegg om Guro, men jeg har ikke giddet å gjøre det ferdig enda, heh~ I need to find some inspiration, yes. Jeg tenker på å begynne med noe uke-ting, for eksempel ukas sang, ellerno. Isåfall, så blir det på søndager, siden det er greiest å ta det siste dagen i uka. Så ja, jeg skal tenke på det.

Nå stikker jeg og spiser vafler. Randomness<3

~Veronica~

3 kommentarer

Nelly Kakkoii

27.des.2011 kl.17:43

Det var en søt blomst ouo

emocorelife

27.des.2011 kl.18:02

Nelly Kakkoii: Høhø c:
Awwe. c:

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits