Uhyggelig besøk x-x

Dagmar er her, jeg liker henne ikke. Hun lager diskotek på rommet mitt, selv om jeg ikke vil. Hun truer med å ta lyset fra meg, og da ser jeg ikke om mr. Face eller The Grudge dukker opp bak meg. Eller foran meg, for den saks skyld. Jeg kommer til å få nervesammenbrudd om lyset går nå.

Egentlig så burde jeg legge meg, men jeg er absolutt ikke trøtt. Og hver gang lyset holder på å gå, sånn som nå, så blir jeg mer våken. Eheh~ Anyway; Jeg lever enda! Og det gjør heldigvis Julia også. Hun bor så langt unna sivilisasjonen at det nesten er skummelt o-o Det endte med at jeg ringte henne, og spurte om hun var i live, derp. Okei, dette ble et utrolig random innlegg, men jeg måtte bare ha ett eller annet å gjøre. i'm kind of desperate right nao.. Yes. 

Btw, så er jeg glad for at jeg var i fjellet idag, for det ser ikke ut som om det blir noe særlig vær til det imorgen x-x Eller idag, jeg begynner å bli døgnvill, or something. 


Det har kommet sånn ny ting på facebook, for hvordan man skal vise profilen sin. Og på et sånt banner øverst på profilen min, så tok jeg dette bildet c:

Ææææh, det knaket akkurat i veggen min på rommet mitt! I'm totally out of here nao, bye x-x

-Har du besøk av Dagmar?
~Veronica~ 

3 kommentarer

Guro 三

26.des.2011 kl.01:54

EG KAN HØYRA HO.

emocorelife

26.des.2011 kl.02:21

Guro: EG Å, DET LIKAR ME IKKJE.

Zombieme *PikkaPikka*✝

26.des.2011 kl.15:21

3:

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits