Happy Christmas<3

Wow, det er jul allerede ._. Desember har gått så utrolig fort, jeg skjønner ikke hvordan julaften har klart å komme så fort. Uansett; God jul alle sammen!<3 Som dere sikkert har lagt merke til, så har jeg ikke vært en så aktiv blogger i det siste, og jeg regner med at de fleste skjønner at juletider = Travle tider. That's tha reason! Og så har jeg bare ikke giddet, skal prøve å blogge litt mer igjen framover c:

Akkurat nå sitter jeg og hører på julemusikk, og venter på at maten skal bli ferdig, ehe 8D 
.. Ja. Carol Of The Bells (Death Metal Version)

Resten av ferien er stappet av planer, igrunn; Dagene til den 5. dag jul skal jeg enten spille trommer eller kjøre oppi fjellet, og 5. dag så drar jeg til pappa, for å feire jul og nyttår der C: Så ja, jeg tror nok ikke at jeg kommer til å kjede meg denne ferien, iallefall! 

Jeg vet ikke om det kommer flere innlegg ikveld, siden jeg kommer til å bli ganske sliten når kvelden er over. Bilder kommer derfor enten ikveld eller imorgen! Nå stikker jeg og ser om maten er klar~ Har ikke akkurat lyst til å sitte ved dataen uansett nao, så.. Bye!

Eheheh, juletreet mitt! :'D (Sry for dårlig kvalitet, YouCam._.)

-Hva skjer hos deg right nao?
~Veronica~

2 kommentarer

Mehh, jeg venter på middagen >.< God jul. c:

emocorelife

24.des.2011 kl.22:13

AnnElla: Høhø^^ God jul til deg å<3

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits