Skogsløyper + utette lommer? Seems legit.

Jeg var oppe i fjellet med Julia og Guro idag, det var awsuum<3 Skogsløyper er fuun, selv om det er utrolig vanskelig med snowboard. Løypene er jo som oftest ganske smale, og for å bremse, så må man jo snu brettet med langsiden ned mot bakken. Og det er jo ikke på alle steder det går. Så ja, det kan gå litt sakte, noe som Guro og Julia fikk erfare idag, heh.. Nok om det, gidder ikke å skrive hele historien rundt det. Too long to write.

Når jeg kom hjem, spilte jeg trommer (Kom vel ikke som noen bombe?), nå kan jeg nesten hele "Come As You Are" - Nirvana! I luuv dat song. Etterpå, så la jeg la meg til å sove. Jeg var så utrolig utslitt når jeg kom hjem, at jeg var kvalm, svimmel+++ Det var så godt å sooove et par timer<3 Og nå har jeg lite lyst til å sove. Eller, faktisk så er jeg fortsatt trøtt, men jeg gidder bare ikke å legge meg. 

Mobilen min er ødelagt. Vi hadde kjørt oppe i skogsløypene, og lomma på jakka mi var ikke tett, fordi det er sånn knappe-ting. Og som jeg sa istad; Det er utrolig vanskelig å kjøre skogsløyper med snowboard. Og når man først har mistet farten, da er det game over, for å si det sånn. Det skjedde mange ganger med meg. Og ja, når jeg kom ned og skulle ta den vanlige rutinesjekken med meldinger, tapte anrop og klokkeslett, så var skjermen grå, svart og hvit. Shit. Jeg hadde ikke akkurat regnet med at det var det jeg kom til å få se, så jeg ble litt sjokka. Og nå må jeg bruke en sånn gammel nokia-ting, jeg vet ikke engang hvilken type/årsmodell ellerno det er. Fuck. 

Anyways, så har jeg en utrolig snill mamma, som skal kjøpe ny mobil til meg^^ Jeg er glad i deg<3 Er ikke helt sikker på hvilken det var, men det var en Sony Ericsson Xperia iallefall, tror kanskje det var denne:

Sony Ericsson ST18i Xperia Ray Black~ Eg likar, yes<3

Nå skal jeg snart gå å legge meg, jeg trenger søvn akkurat nå. Jeg trenger ferie! Imorgen er siste skoledag også, dah^^ Endelig, snart ferdig for i år! Det blir braa. Btw, så fikk jeg 5+ på engelsk og nynorsk, og 6 på bokmål 8D Jeg er fornøyd c: Nå mangler det bare å få igjen mattetentamen, og jeg gjetter på en 4-er der, I dunno~ Satser på 5- ^^

-Har du fått mobilen din ødelagt på grunn av snowboarding/slalom noen gang?
~Veronica~

3 kommentarer

purpleillusionist

21.des.2011 kl.15:20

Jeg har også lyst på den mobilen, har drevet å mast om den i julegave av mamma og pappa, men de bare : NEEEEI; DEN ER DYYYYYR T_________T

Så jeg vet ikke om jeg får den eller ikke ;n; tviler på at jeg får den >----<

emocorelife

21.des.2011 kl.20:03

purpleillusionist: Aww D: *Krysse fingra for at du får den* c:

Ida Lyrics

21.des.2011 kl.20:32

åå^^

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits