Blue feelings

Kom igjen fra Sverige for ikke så lenge siden, vært og kjøpt litt julegaver and stuff^-^ Vi bor liksom.. Kanskje 1 time unna svenskegrensa, så det er enkelt å komme seg dit og være der et par timer. Alt er jo billigere der, og det blir enda billigere når man betaler med norske penger. 

Trolol, Trysil holder på å gå konkurs. Det er så.. Teit. Jeg vil bort fra Trysil, alt blir lagt ned her, og snart flytter sikkert alle ut herfra også. Hvem vil vel bo her, når det snart ikke er igjen noen butikker? Jeg ser for meg at hele Trysil blir lagt ned, og det virker utrolig rart, akkurat som å legge ned en butikk, liksom. Jeg ser iallefall for meg det. Og så blir absolutt alt dødt og alle flytter ut, og dette bare fordi kommunen skal spare penger. Selvfølgelig går det jo ikke så langt at det ikke blir noe igjen her, men jeg tror ikke det er så langt ifra sannheten, heller.
 Gah, jeg må ta meg en Oslo-tur igjen snart~ 

Jeg vet ikke hva jeg skal skrive om for tiden, det er en litt stille periode igjen, finner ingen inspirasjon til å blogge. Så hvis du har et ønske/forslag til hva jeg kan blogge om, eller om du vil høre min mening om en bestemt sak, så kommenter under dette innlegget^^ 


Bilde er fra bussturen på vei til Coscon i høst.. I really miss it<3

Nå skal jeg snart ta meg en tur i dusjen, fordi jeg har sånn ish-ting i håret, etter at jeg prøvde å farge luggen min rosa igår.. I failed. Fordi jeg ikke visste hvordan jeg skulle ha det, så da bare ga jeg opp før jeg i det hele tatt var halvveis. Det var sånn sprayboks-ting da, så det er lett å vaske bort, heldigvis~ Jeg har sånn sprayboks i blå også, men den synes ikke på håret mitt :c Det er dumt..  Jeg vil ha blå lugg!
                                                     I'M BLUE!

Jeg føler for å prøve blåfargen igjen, lol. I'm going blue, fer suuure! neiok. Men det hadde vært tuft, bare for å se om det skal mere blåfarge til enn sist jeg prøvde, eller om det ikke går i det hele tatt. 

-Er du ofte i Sverige?
~Veronica~ 

4 kommentarer

Guro 三

14.des.2011 kl.21:18

Æ kan bleke håret ditt også kan æ farg dæ blååå. Det blir bare to ganger tho x3 også må du farge det svart elns igjen~

DU KAN BLOGGE OM COSPLAYING, YA!!!!

emocorelife

14.des.2011 kl.21:20

Guro: .. Du er smart, yes 8D

YEAH, I WILL DO THAT!^-^

Eskil

14.des.2011 kl.23:12

he har litt slekk semi permanent enda je, du kan få.

emocorelife

15.des.2011 kl.00:18

Eskil: Wee, maybe that! c:

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits