Eg likar randomness

Wuhu, jeg er i skikkelig blogghumør right nao! Og siden jeg ikke har noe spesielt å blogge om, så kommer dette til å bli et ganske random innlegg om.. Alt mulig som jeg har i tankene akkurat nå. Ja.

Aller først; GURO, GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, FOR 3. GANG INATT 8D Jeg er så utrolig glad i deg, du aner ikke<3 Du er den besteste bestevennen man kan ha, 110% til å stole på, om ikke enda mer! Og om noe skjer deg, så skal du vite at jeg er her for deg, uansett hva det er^^ Og ikke minst; U should know that you are pretty, just the way you are<3 Og selv om vi kan krangle eller være uenige iblant, så svekker ikke det på vennskapet, det vet jeg c: Så ja, jeg er glad i deg, nothing more need to say^-^

Utenom å blogge, så sitter jeg og skriver ned runer og brifer med trommestikka. Fordi jeg ikke har bedre å finne på. Begge tingene er forresten ganske interessante, fordi.. Jeg vil lære runer, og det er ganske spennende å skrive dem ned, faktisk. Og brifinga med trommestikka begynner jeg å klare, jeg har nesten klart å lære meg 3-4 ulike triks, utrolig nok, og det stort sett bare idag c: Men, så må jeg være veldig forsiktig når jeg sitter og brifer her nå, fordi jeg vekker halve huset om jeg mister stikka i gulvet, noe som skjer ganske ofte ._. Derp. Og ja, det smeller faktisk så fælt når den treffer gulvet.

Hurrdurr, stemma mi kommer til å være totalt fucked up imorgen, fordi den ikke har blitt så mye bedre, og den er mye verre om morgenen.. Så ja, jeg regner med at jeg kommer til å bli mobbet imorgen, både av Eskil og gjengen min ._. Håper det ikke er så veldig lenge til den blir bra igjen. Jeg har snart spist opp en hel pakke med CuraMed på bare denne helga, altså, 20 tabletter, og det er egentlig ikke bra.. Jeg sitter og gumler det hele tiden igrunn da, heh. Ikkje braa, nope. I tillegg så har jeg sjokolade, og det gjør jo halsen bedre.. Eller ikke. Jeg burde serriøst begynne å tenke på å legge meg nå.

Vet du hva jeg skal gjøre en gang, når jeg har lært meg runer ordentlig? Jeg skal levere inn en innlevering på skola i runer. Takk til Eskil for tips om det, eheheheh~ Det høres utrolig kolt ut. Jeg har tenkt å skrive den med helt vanlige bokstaver først, så jeg liksom slipper å måtte oversette den, når den står i runer. Jeg tror det er lettest å gjøre det sånn. Anyways.. I WILL DO IT, FER SURE!

...Jeg blør litt i øret. Så nyttig for dere å vite, trolol~ Jeg tror jeg kommer til å få nedsatt hørsel snart, fordi det piper og gjør vondt oftere enn før nå. Så ja, jeg skal kjøpe meg sånn ørepropper-ting, I think. Nå fikk jeg jo 300 kr igår, så jeg kan ikke skylde på at jeg ikke har råd, ihvertfall c:  Eg likar penger.

Vi hadde besøk idag! Det var en gutt som er 1 år yngre enn Tom Ketil, og han spiller også trommer :'D Btw, så har han også Eskil som lærer right nao~ Så samtalene vi hadde idag gikk mye på trommer, noe som kanskje ikke var så veldig rart. Han begynte også i år, såe, ja. Dette innlegget begynner å bli veldig random, så jeg tror kanskje jeg stopper her. Og det ble et veldig langt et, som jeg regner med at de fleste stoppet å lese når de var halvveis, lol. 

Aw, vi har nynorsktentamen idag, jeg har visst glemt den, heh. Kanskje jeg burde tenke på å øve litt til den nå, ihvertfall.. Notere litt. Og jeg vil sove også. Natta C:


-Kan du runeskrift?
-Noen tips mot forkjølelse?
~Veronica~ 

2 kommentarer

mathildevensen

12.des.2011 kl.18:34

Å sove slik at kroppen kan hamle opp med bakteriene er vell et godt råd for deg ;) ellers kan du trøste deg med at jeg har vært forkjølet i 4 uker nå...

emocorelife

12.des.2011 kl.20:10

mathildevensen: Høhø, det tror jeg på^_^ Aff:/

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! Bifil ftw<3 japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits