Forkjølet<33333

Idag.. Har jeg nesten ikke stemme i det hele tatt. Som jeg sa igår; Jeg hater å være forkjølet. Og den vonde hosta.. Blah, I really don't like it. Litt senere så får vi gjester, fordi Emil og Elias har hatt bursdag, og dem skal feires idag ...KAKE<3 Neiok, ingenting smaker noe særlig godt idag anyways-.- 

Bildene av pepperkakebakinga igår kommer litt senere ikveld, gidder ikke å legge dem inn på dataen akkurat nå. Inatt satt jeg barnevakt for naboene, det var null stress~ Jeg satt og koste meg hele kvelden, ungene sov hele tiden^^ Jeg brukte litt av tiden til å se på filmen Anywhere but home, siden den gikk på TV2. Helt grei film å se på en lørdagskveld c:

Ahåhåaw, foten min sover D: Det er ille, fordi det stikker. Jeg hater det også, jeg hater så mye for tiden. Derp. Nå stikker jeg og spiller litt trommerrr, siden jeg sikkert ikke kan gjøre det mens vi har besøk, regner  jeg med~ Dessuten, så må jeg øve litt til på de to sangene jeg holder på å lære meg:
 
                                    Enter Sandman - Metallica     


                                  Come As You Are - Nirvana

Shit, vi har nynorsktentamen imorgen. Da må jeg øve til den også.
Tar det etter trommespillinga, ahah~ HER PRIORITERES FRITID FREMFOR SKOLE, YES! Derp.

-Hva slags planer har du for dagen?
~Veronica~ 

Én kommentar

MEHHh, jeg har vært hos Tuva idag. ^^

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! Bifil ftw<3 japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits