Juleball 2011 and stuff^^

Igår var det juleball, da. Det var bra, selv om det ble litt mye oppstyr en periode~ Selv om jeg ikke sang sånn veldig mye med, så har jeg vondt i halsen og har dårlig stemme nå. Men, sånn har det vært en stund nå da, det ble bare litt forverret etter ballet. Uansett, det var fuun^^ Btw, tusen takk for lånet av kjolen, -Guro- eg likar den<3 
Og forresten.. -
Linnea- og Dylan, dere var såå utrolig søte sammen! EG DØYR<3 

Bilder fra kvelden kommer senere, om jeg husker å få lagt bildene over på minnepenn, ettersom bildene ble tatt av skola, ellno~ Tok ingen egne bilder, siden jeg "glemte" kameraet hjemme, heh.. Kommer sikkert mer om juleballet også, da, gidder ikke å skrive så mye om det nå.

Akkurat nå sitter jeg og møler CuraMed, for å prøve å bli bedre i halsen. Ikke at det hjelper så mye, da. Jeg vil ikke være forkjølet, I hate it! Og så hører jeg på musikk, og gjør masse annet tull. Nå skal jeg snart gå å bake pepperkaker med småsøskna mine, kommer sikkert noen bilder, maybe c: 

Og så sitter jeg og tenker på hva jeg skal bli, og hvilken linje jeg skal gå på videregående, fordi jeg har blitt usikker.. IGJEN. Jeg hater å være usikker, å stå foran et valg, uten å vite hva jeg skal. Dette er jo et ganske stort valg også, noe som gjør det enda vanskeligere å velge. Jeg vet ikke hva jeg vil lenger. Det er deprimerende. Så nå blir det å researche rundt på ulike nettsider, ta interessetester, finne ut hva jeg vil. Stress er noe av det verste jeg vet, ja. Jeg hater stress. Nå går jeg og pugger runer, trenger å tenke på noe annet enn valg.

-Hvilken linje skal du gå/går du?
-Har du vært på juleball? 
~Veronica~ 

8 kommentarer

Tina x Tiger .

10.des.2011 kl.13:54

Jeg går på Medier & Kommunikasjon n.n Og ja jeg har væt på juleball før bare ikke i år men det kommer vell snart n__n Og forresten jeg liker bloggen din n__n

emocorelife

10.des.2011 kl.14:07

Tina x Tiger .: Jeg har tenkt endel på medier og kommunikasjon jeg også, men jeg vet ikke helt enda o-o Ahaa^^

Thankuu :'D

Birgitte M Alte

10.des.2011 kl.15:53

Jeg går på Design Og håndtverk! :D Synes det er kjempe gøy her! Skjønner det er stress med valg av linje.. samme var det til meg å :s Men har prøvd meg en del på frisør.. men nå... liksom NÅ har jeg funnet ut at frisør ikke er noe for meg xD Men etter jul skal jeg kutte ut frisør å prøve meg på andre ting :) Det er liksom andre året som er viktig at du velger riktig på! Så får se hva jeg gjør ^^,

emocorelife

10.des.2011 kl.16:33

Birgitte M Alte: ja, er vel det andre året som er viktigst, ja^^ Høhø, lykke til med utdanningen :'D

Alexander Nordal

10.des.2011 kl.17:25

Smart å ta Curamed! Hjelper litt isåfall! Prøv å varm deg noe varm solbærsaft og, det pleier som regel å hjelpe =)

emocorelife

10.des.2011 kl.18:17

Alexander Nordal: Ja, hjelper litt c: Takk for tips!^-^

purpleillusionist

11.des.2011 kl.12:24

Jeg går Design og Håndtverk, og det er awesome O3O

Også lærerne er greie og mange av tingene vi gjør er gøye og awesome også kommer man i klasse med mest likesinnede osv, og det er bare awesome~~

Har ikke vært på noe juleball i år nei, vet ikke om det kommer til å være det heller, men er fornøyd nok med 1-2-3 fest jeg c:

emocorelife

11.des.2011 kl.12:31

purpleillusionist: Kol^-^ Jeg trodde du gikk forgmgivning, jeg o-o Men design og håndverk høres litt tuft ut da, yes! c:

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! Bifil ftw<3 japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits