Dette er en prikk!

Sorry for null blogging idag, men jeg har ikke hatt verken tid eller inspirasjon til å gjøre det. Men nå har jeg det, så da blogger jeg. Skjedd litt av hvert idag, såe.. Here we go.

1. Vi hadde mattetentamen. For første gang av alle de tre årene jeg har gått på ungdomsskola, så syntes jeg faktisk at mattetentamen ikke var stress. Dessuten, så føler jeg at det gikk ganske bra, noe som også egentlig er ganske nytt, når det gjelder matte.
Jeg er fornøyd.

2. Vi var på ungdomsklubben på aktivitetsgruppa. Dit kom Guro og Belinda også, og da ble jeg veldig happykid, fordi jeg ikke hadde noen å være med inntil da. Så, vi gikk opp og spilte Air Hockey, der det er meningen at man skal bruke to klosser til å dytte rundt en sånn.. Plate-ting, og prøve å score, akkurat som i hockey. Det var bare jeg og Belinda som spilte, og vi spilte uten klossene, altså, med bare hendene til hjelp. Oh, it hurts. Vi skjøt jo ganske hardt begge to, og jeg prøvde å ta imot med knokene. Nå er dem rød, blå og lilla, pluss VELDIG såre og litt hovne. Jeg begynte å blø så ille på høyrehanda, at jeg måtte bruke venstre istedet cx It's a hard life, yes.

3. Jeg var på trommeøvelse, that's funny^^ ikke noe "uvanlig" ellerno å si om det liksom, unntatt at jeg nå har fått i lekse av Eskil å høre på Metallica - Enter Sandman 24 timer i døgnet, fram til neste torsdag. Heh, I'm gonna do it!

4. Deretter, var jeg igjen på bygda med Wilhelm og Eskil c: Jeg ble lurt, fordi jeg er så lettlurt, I think~ Eskil gjorde nemlig dette, og jeg visste ikke at tusjen var vanskelig å få bort engang, heh..  Utenom det, så satt vi egentlig bare og kopet. Spennende å lese, ikke sant?

Dette er en prikk~ No shit?

Uansett, det var lettere å få det bort enn jeg trodde. Hadde vært litt ille om jeg ikke hadde fått det bort, siden det er juleball imorgen cx Btw, så skal jeg kanskje sitte barnevakt på lørdag for naboen, just so u know. Er ikke sikkert det blir så mye blogging da uansett, siden vi skal feire Emil og Elias som ble 4 år<3
..Jeg vil spille trommer nå, jeg er så random.

Nå skal jeg fortsette å gjøre leksa mi, og pugge runer, fordi det er heftig shit~
Og jeg lære runer fordi.. Jeg kan c: 

-Hva har du gjort idag?
~Veronica~

Én kommentar

ruthtroiani

09.des.2011 kl.07:18

Har ikke gjort noe ennå, eller! Hittil gjort meg klar til skolen 8D

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! Bifil ftw<3 japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits