She's my best friend, best of all best friends.. <3

"Do you have a best friend too?"  Ikke den type musikk jeg hører på til vanlig, men siden jeg skal blogge om akkurat mah best friend, så passet den pretty much~ Egentlig så er det ei stund siden jeg mente å blogge om henne, men har ikke hatt tid til å gjøre det ferdig. Så, da kommer det nå C:

Så, ja, >Guro< : Jeg er så utrolig glad for at jeg ble kjent med deg i 6. klasse! Jeg kan si absolutt alt til deg, du er 110% til å stole på. Det har jeg aldri tvilt på, det skal du vite! Trenger jeg støtte, så er du der for meg, det vet jeg. Jeg er så utrolig glad i deg, og jeg vil aldri miste en venn som deg!<3 Okei, nå er jeg ferdig med klisjè-delen cx Anyway, dat is true!

Julia aka Kimimaro, meg aka Itachi og Guro Froggy-chan. Åh, minner. <3

Hvor skal jeg begynne? o-o Jo! Hun bor midt i Hufsa sin store, skumle skog, (litt for langt unna sivilisasjonen, spør du meg), sammen med moren og faren sin. (Btw så er faren hennes veldig kol, fordi han leker kol 8D) I tillegg har hun en eldre søster, Trude, som flyttet ut for ikke så lenge siden. Og så har hun 3 søte hunder og 2 nusselige marsvin :') 

Guro elsker gaming, og er Trysil-jentenes svar på Assassins Creed, Skyrim, og Zelda-nerding! Favoritt- Zeldaspillet hennes er Twilight Princess, og det er vel favorittspillet hennes generelt, også, I think. Nå for tiden har hun fått kjøpt seg Skyrim og Assassins Creed, så man kan vel si at hun er litt.. Asosial, heh~ 

Og så er hun utrolig pen! Åh, I'm jealous :c Neida, men jo, skjønne, SKJØNNE skapning<3 EN TING TIL..

.. Hun er veldig sexy med bjønnsfitte ;))) Ahahah, Guro er kol, yes!

Såe ja, det var litt om henne, heh^^ ILU PUS<3

~Veronica~

4 kommentarer

Froskekigurumiiii c: Sorri. Måtte bare c'x

emocorelife

28.des.2011 kl.21:22

Caroline Iero Toro WayWay c: ~: Yesyes, den er utrolig søt! :'D

Guro 三

28.des.2011 kl.21:36

TATAHHAHAHAH D'AWWW. :'D <3 SØTING.

emocorelife

28.des.2011 kl.22:28

Guro: IHIH<3 :')

Skriv en ny kommentar

emocorelife

emocorelife

15, Trysil

En blogg om et halvkomplisert ungdomsliv~ Blogger om det som faller meg inn, bokstavelig talt. Får jeg lyst til å blogge om sokker, så gjør jeg det! japansk kultur~snowboarding~dyr~trommer~ fotografering ~venner~musikk+++ Legg meg til som venn! c:

Kategorier

Arkiv

hits